Johnny Depp'in yakın arkadaşı: Amber Heard sosyopat bir gösteri midillisi

Johnny Depp'in yakın arkadaşı: Amber Heard sosyopat bir gösteri midillisi

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in yakın arkadaşlarından biri olan Gina Deuters, Amber Heard'ün kendisini aktörü yok etmeye adadığını söyledi. Deuters, Depp'le birlikte çalışan eşinin Heard'ü "sosyopat bir gösteri midillisi" diye tanımladığını aktardı.

58 yaşındaki aktörün asistanı Stephen Deuters'ın eşi Gina Deuters, Depp ve Heard'ün 15 aylık fırtınalı evliliğinde asıl kurbanın Depp olduğunu ileri sürdü.

Depp'in Heard'e açtığı iftira davasındaki diğer ifadeleri dinlediği gerekçesiyle tanıklığı düşürülen Deuters, magazin haber sitesi Page Six'e verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Amber düğünde bana bir şey söyledi. Bana doğru eğilip, ‘Sen ve Stephen hiç kavga eder misiniz?' diye sordu. ‘Bazen tartışıyoruz' diye cevap verdim ve, ‘Hayır, Gina gerçekten kavga etmek gibi mi?' dedi ve bu biraz sinir bozucuydu. ‘Bundan zevk mi alıyorsun?' diye düşündüm.

Depp'i yaklaşık 20 yıldır tanıyan Deuters, "Bence Amber'in bir yanı kavga etmenin tutku olduğuna inanıyor" dedi ve "Amber istediğini her zaman elde etmeye alışmış biri" diye ekledi.

Heard'ün boşanma sırasında çok fazla talepte bulunduğunu dile getiren Deuters, aktrisin istediklerini alamayınca Depp'i yok etmeye karar verdiğini iddia etti.

Eşi Stephen Deuters'ın, Heard'ü "sosyopat bir gösteri midillisi" diye tanımladığını belirten Gina Deuters, kimsenin onunla uğraşmak istemediğini de aktardı.

Depp ve Heard'ün birlikteliğini "ilişkiden çok istila" diye niteleyen Deuters, aktrisin arkadaşlarını sürekli aktörün mülklerine getirmeye başladığını söyledi ve şöyle ekledi:

Amber'in Johnny'yi ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştırdığını görmek şoke ediciydi.

Deuters tanıklığı iptal edilmeden önce Depp'in alkol ve uyuşturucu kullanımına yönelik soruları yanıtlamıştı. Tanık, aktörün herhangi bir madde kullandıktan ya da içki içtikten sonra saldırganlaştığını görmediğini söylemişti.

Mahkeme salonundan çıkarılmadan önce Deuters, Depp'le ilk kez 2005 yapımı Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın (Charlie and the Chocolate Factory) setinde tanıştıklarını dile getirmişti. Deuters, Heard'le de ilk kez 2011'de vizyona giren Tutku Günlükleri'nin (The Rum Dairy) çekimlerinde karşılaşmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler