Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi

Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır aşk yaşadığı Tolga Akış ile evlendi. Çeşme'de nikah masasına oturan çiftin düğününe ünlü isimler katıldı.

Zeynep Bastık (27), reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Tolga Akış (37) ile dünyaevine girdi. Alaçatı'da bulunan bir otelde hayatlarını birleştiren çifti bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı.

ÜNLÜLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Yılın sürpriz aşıkları Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir de nikaha katılanlar arasındaydı. Bastık'ın nikah şahidi olan Koç, "Çok güzel bir gün, mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı. Koç, sevgilisi Özdemir'e iltifat ederek, "Yanımda çok da güzel bir kadın var." dedi.

İkinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Berfu Yenenler ile Eser Yenenler düğün öncesi bu fotoğraflarını paylaştı.

Ünlü şarkıcı Edis, yakın dostu Bastık'ın düğünü için siyah bir smokin giydi.

Oyuncu Umut Kurt ise mayıs ayında evlenme teklifi ettiği sanat yönetmeni sevgilisi Melisa İnci ile davete katıldı.

Düğünde Aslı Bekiroğlu'na müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran eşlik etti.

NİKAHTAN BİR GÜN ÖNCE BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

İkili, nikah öncesi dün bekarlığa veda partisi düzenledi. Alaçatı'daki bir otelde düzenlenen davete birbirinden ünlü isimler katıldı. Eğlenceli kareler de sosyal medyadan paylaşıldı. Bastık ve Akış, akşam da partiyi sürdürdü. Çift, yakın dostlarına önce yemek verdi ardından da müzik eşliğinde eğlendi.

Gündüz havuz başındaki eğlence sonrasında Bastık, akşam için göbeği açık göğüs dekolteli beyaz bir elbise giymeyi tercih etti.

İKİNCİ KEZ "EVET" DEDİ

Bastık, mayıs ayında reklamcı nişanlısı Tolga Akış'tan ikinci kez evlenme teklifi almıştı. Sevgilisine yine 'Evet' yanıtını veren Bastık, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Akış'ın sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan Zeynep Bastık, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı.

"İLİŞKİMİZİN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ETTİ"

2018 yılında aşk yaşamaya başladığı Tolga Akış ile 2019'da nişanlanan ünlü şarkıcı, "Tolga mesleğinde öngörüsü çok yüksek biridir ama özel hayatında bu kadar öngörülü olacağını düşünmedim. Daha ilişkimizin beşinci gününde evlilik teklif etti. Ben nasıl 'Evet' dedim, bilmiyorum. Sadece kalp ve inanmışlık... Mantık, bilinç yok" ifadelerini kullanmıştı.

"BU FOTOĞRAFA İKİ KİŞİ DAHA EKLENSİN İSTİYORUM"

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Bastık, "En büyük hayaliniz ne?" sorusuna, "En başta sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum. Hayatlarınızın içinde uzun yıllar şarkı söyleyerek, varolmak istiyorum. Yaşamım boyunca gücümü iyiye ve iyiden yana kullanabilmek, bir gün ölüp gittiğimde arkamda kalıcı şeyler bırakabilmek ve sevgiyle hatırlanmak istiyorum. Ve bu fotoğrafa en az iki kişi daha eklensin istiyorum. Başka da bir hayalim yok" şeklinde cevap vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler