Yusufeli Barajında tarihi gün

Yusufeli Barajında tarihi gün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ve Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreninde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ile Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreni'ne canlı bağlantıda konuşuyor.

Sözlerinin başında "Hala hizmet, eser, proje siyasetiyle değil milletin ortak değerlerini istismar ederek ayakta kalmaya çalışanları tebessümle seyrediyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Bugün Yusufeli Barajı'nın 3 milyonuncu metreküp beton dökümüne şahitlik ediyoruz" dedi.

 

​Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemlerin kademeli olarak gevşetilmesi kararına da değindi:

"Ekonominin çarkları yeniden tam güç dönmeye başladı. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uygun şekilde hayatı hızla her alanda normal ritmine kavuşturuyoruz. Onun için cumartesi-pazar günlerini kısıtlama noktasında serbest olarak ilan ettik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler