TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'i satışa çıkardı

TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik'i satışa çıkardı

TMSF, terör örgütü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulan Kaynak Holding bünyesindeki Sürat Kargo ve Sürat Lojistik’i satışa çıkardı. İhale 28 Temmuz’da yapılacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), terör örgütü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulan Kaynak Holding bünyesindeki Sürat Kargo ve Sürat Lojistik’i satışa çıkardı. İhale 28 Temmuz’da yapılacak.

TMSF, Sürat Kargo ve Sürat Lojistik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

TMSF'nin, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre; "Sürat Kargo ve Sürat Lojistik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nün muhammen bedeli 325 milyon TL olarak belirlendi. İhale, 28 Temmuz 2021 tarihinde saat 14.30'da TMSF’nin İstanbul’daki merkez binasında yapılacak.

Sürat Kargo ve Sürat Lojistik, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulan Kaynak Holding bünyesindeydi. 

NURKAY MAKİNA DA SATILIYOR

TMSF ayrıca, Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü de satışa çıkardı. İlana göre, “Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”; Sakarya ili, Akyazı ilçesi, Salihiye Mahallesi, 106 ada 5-6-7-8 ve 10 parselde kayıtlı gayrimenkuller ile 6 parselde kurulu bulunan fabrika binası ve fabrikada bulunan makine, ekipman, demirbaş ve araçlar ile stoklar, Türk Patent ve Marka Kurumu nezdindeki haklardan (marka ve endüstriyel tasarımlar) oluşuyor. Bu ihalede muhammen bedel 15,8 milyon TL olarak belirlendi. İhale 3 Ağustos 2021 tarihinde saat 13.30'da yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler