Tarım Kredi Kooperatifleri'nde yeni skandal: Bu ürünü alırken dikkat

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde yeni skandal: Bu ürünü alırken dikkat

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim var diyerek müjdelediği fakat beklenen indirimlerin görülmediği Tarım Kredi Kooperatifleri'nde satılan ürünlerle ilgili yeni bir skandal olduğu öne sürüldü.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde satılan ürünlerle ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Erdoğan’ın da bir çok kez kameralar önünde alışveriş yatığı Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde tarihi geçmiş ürünlerin satıldığı iddia ediliyor. Konuyla ilgili fotoğraflar da sosyal medyada dolaşırken vatandaşın da kafası karışmış durumda.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın artan gıda fiyatları üzerine vatandaşa müjde verircesine Tarım Kredi Kooperatifleri'nde çok sayıda temel gıda ürününün indirime gideceği haberini vermişti. Vatandaş sabahın erken saatlerinde Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinin önünde sıraya girerken beklediği indirimi bulamadı.

Geçtiğimiz günlerde Erdoğan’ın indirim açıklamalarıyla gündem olan Tarım Kredi Kooperatifleri şimdi de satılan ürünlerle ilgili haber oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap geçtiğimiz günlerde olan Tarım Kredi Kooperatifleri’nde satılan ürünlerle son kullanma tarihi gelmiş ürünlerin satışa sunulduğunu söylemişti. Vatandaşlar söz konusu iddia sonrası alışverişlerinde son kullanma tarihini daha çok kontrol etmeye başlarken bir vatandaş sosyal medyada son kullanma tarihi geçmiş ürünün rafta satıldığını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN RAFLARDA

Eskişehir'de de Aşağı Söğütönü’ndeki Tarım Kredi Kooperatifleri marketinde 34,90 TL'den satılan 500 gramlık süzme peynirlerin son kullanma süresinin 2 Ağustos tarihinde dolduğu, bir kısmının son kullanma süresinin dolmasına da az kaldığını ortaya koyan vatandaş durumu yetkililere şikayet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler