Survivor Sahra yüzü artık bambaşka bir yüz!

Survivor Sahra yüzü artık bambaşka bir yüz!

Sahra Işık estetikle başka biri oldu son halini gören tanımakta zorlandı

İki kez katıldığı Survivor ile adını duyuran Sahra Işık, yıllar içindeki değişimiyle gündeme geldi. Survivor 2014 ve 2018 yılındaki Survivor All Star'da boy gösteren Sahra Işık'ı gören tanımakta zorlandı. Survivor 2018'in Kıbrıs finalinde sevgilisi İdris Aybirdi'den evlenme teklifi alan ve dünyaevine giren Sahra Işık, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündemine geliyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan fenomen yarışmacının takipçileri, "Sahra sen misin", "Yolda görsem tanımam" yorumlarında bulundu.

2014 ve 2018 yıllarında Survivor yarışmasında mücadele eden Sahra Işık, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası son haliyle olay oldu.

ih3-501056-1-t-001.jpg

İki kez katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran ve Instagram'da yaklaşık 500 bin takipçiye ulaşan Sahra Işık'ın değişimini gözler önüne seriyor.

Survivor 2014 ve 2018 yılındaki Survivor All Star'da mücadele eden Sahra Işık'ın değişimi ve son görüntüsüyle gündemde.

2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncülük derecesi elde eden ve ülkemizi Malezya'da temsil eden Sahra Işık, değişimini sosyal medyadan sık sık paylaşıyor.

Yaklaşık 500 bin takipçisi bulunan Instagram hesabını aktif olarak kullanan 30 yaşındaki voleybolcunun son yayınladığı fotoğraflarda yüzünde estetik olduğu da iddia edildi.

Survivor'ın 2018 Kıbrıs finalinde sevgilisi İdris Aybirdi'den evlenme teklifi alan Sahra Işık 2019 Eylül ayında dünyaevine girmişti.

SAHRA IŞIK AYBİRDİ KİMDİR?

Survivor All Star'da yer alacak olan Sahra Esra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe'deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler