Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye! Dev transfer operasyonu

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye! Dev transfer operasyonu

Sezonu Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, gelecek sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak.

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe 8 kişilik transfer listesini oluşturdu. Forvet için dünya yıldızı ile görüşme halinde olan Fenerbahçe'de Pereira eski öğrencini telefonla aradı. Öte yandan Fenerbahçe Beşiktaşlı yıldız için nabız yokluyor.

F.BAHÇE NOKTA ATIŞ PEŞİNDE 

Transfer döneminde yapacağı nokta atış hamlelerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor.

3 İSİM DAHA KALDI 

Başkan Ali Koç’un; “5 transfer yapacağız” açıklaması sonrasında Serdar Dursun ve Steven Caulker hamlelerinin gelmesinin ardından kalan 3 isim için temaslar sıklaştı.

 

TRANSFER LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI 

Vitor Pereria, Fenerbahçe için çıkarttığı raporu yönetime sundu. Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki idman ve hazırlık maçında eksikleri teşhis eden Portekizli teknik adamın raporuna göre Fenerbahçe'nin transfer listesi ortaya çıktı.

DORUKHAN TOKÖZ 

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Dorukhan Toköz'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Pereira ise Dorukhan ile ilgili kararını bu hafta içerisinde yönetime iletecek. Sarı-Lacivertlilerden olumsuz bir yanıt alırsa diğer teklifler masaya yatırılacak.

HULK 

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereria, forvete takviye için yıldız bir futbolcuyu takımda istiyor. Vitor Pereira'nın 34 yaşındaki eski öğrencisi Hulk'u arayarak, Fenerbahçe'ye çağırdığı iddia ediliyor. İkili, Porto ve Shanghai'de 5 sezon birlikte çalıştı.

KAAN AYHAN 

A Milli Takım'ımızın yıldızlarından Kaan Ayhan transfer döneminin gözde isimlerinden olmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de Vitor Pereria Kaan Ayhan'ın alınması yönünde raporunu yönetime sundu.

JEAN-KEVIN AUGUSTIN 

2020-2021 sezonunda Mbwana Samatta ve Mame Thiam'dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe, rotayı Avrupa'ya çevirdi. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ın gözden çıkardığı Jean-Kevin Augustin, sarı lacivertlilerin radarına girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler