Su Yolunu Bulur

İyi pazarlar dilerim sevgili okuyucularım. Gündemimiz aslında yüksek enflasyon, pahalılık, gelir düzeylerindeki eşitsizlik, sosyal ve hukuksal sorunlar olması gerekirken, bugünlerde RUSYA ve UKRAYNA arasındaki savaşa kitlendik.

Savaşlara hep hayır dememiz gerekir ama tarih boyunca savaşlar her zaman olmuş.

İki haftayı geçen savaşta en çok batı basının psikolojik harekat operasyonlarını görüyoruz.

Soğuk savaş esnasında bile ABD devleti ve NATO örgütü üyeleri bu kadar yoğun bir psikolojik savaş yöntemlerini kullanmamışlardır.

Harekatta RUSYA FEDERASYONU güçlerinin başarısız olduğu söyleniyor bu tamamen algı operasyonu, RUS birlikleri kardeşleri saydıkları UKRAYNA halkına zarar gelmemesi için çok dikkatli adeta genel cerrah titizliği ile UKRAYNA içlerine bir çok koldan ilerliyorlar.

Sadece silahlı güçlere ve silahla mukavemet eden birliklere ateş ile müdahale ediyorlar..

Bu arada bu silahlı mücadelenin yanına taraflar diplomasiyi yerleştirip bir uzlaşma yolu arıyorlar.

ABD ve BATI devletlerinin muazzam bir ambargo seferberliği var artık bu iğneden ipliğe her konuda sanattan spor müsabakalarına kadar.

ABD ve köklü BATI DEVLETLERİNE medeniyetin beşiği dediğimiz ülkelere bu ambargo yakışmıyor.

Burdan hemen ülkemizdeki RUS düşmanı olan Kafkas, balkan, tatar diasporalarına söyleyeyim muhteşem bir geçmişi olan RUS İMPARATORLUĞUNA her konuda kendini aşmış bir ülkeye bunu yapanlar, bizim gibi orta doğuda Müslüman bir ülkeye ve onun vatandaşlarına ne yapmaz.

Onun için bırakın bu ABD NATO seviciliğini IRAK,LİBYA,SURİYE gibi ülkelerde neler oldu ise bizim ülkenin başına gelecek olaylar aynıdır.

Herkes gördü haritada her taraftan sarılmış ABD bayrağı ile ülkemiz, bu savaştan evvel diyorlardı ABD RUSYA devletini kuşatıyor ne oldu?

Hedef olan ülke son TÜRKİYE ve İRAN…!

Bu savaşların sonunda RUSYA devletine uygulanan ambargolar aslında yine RUSYA’ nın işine yarayacak.

Sebebi dünyada yeni paktalar kurulacak bunda şu anda başı çeken RUSYA,ÇİN,ORTA ASYA TÜRK CUMHURİYETLERİ ve bu kervana katılacak TÜRKİYE.

Bugünlerde ALMANYA ve FRANSA bu pakta uzak gözükse bile bazı kırılmalardan sonra bu ittifak içinde yer almak isteyeceklerdir.

Artık NATO örgütlenmesinin bir önemi kalmadı, ilk kırılmalardan sonra örgüt dağılacaktır.

ABD zaten RUSYA devletinin ekonomik bazı operasyonlar yapacağını çok kesin anladığı için UKRAYNA devletini RUSYANIN üstüne zorla saldırttı.

İsrail ve Siyonizimin bu konularda çok derinden çalışmaları var adeta dünyanın EKONOMİK SİYASİ,ASKERİ şekillenmesine yön veriyor.

Burda TÜRKİYE devletinin büyük bir rolü var, yapılacak bu RUSYA,ÇİN,ORTA ASYA paktına katkıları ile bölgesinde ve dünyada büyük bir sinerji yakalayacak.

Eğer bu oluşumun içinde olmazsak hem ekonomik, hem siyasi olarak bu coğrafyada işimiz çok zor olur.

Dünyada büyük kırılmalar olacak bu kırılmalardan yeni ticaret ve ekonomik alanlar açılacak.

Aynı zamanda muhtemel ortak para birimleri dünya ticaret sahnesinde yerini alacak.

Kısası SU AKAR YOLUNU BULUR misali dünyada yeni şekillenmeler olacak, tabi bunlardan evvel bir çok konuda savaşlar olacaktır bu dengelerin yerine oturması için.

ABD ve İNGİLTERE stratejik olarak ilerde ekonomilerinde bir çöküş gördükleri için dünyayı yangın yerine sokmaktan çekinmeyeceklerdir.

Hedef ülkelerin başında TÜRKİYE geliyor içerden ve dışardan kuşattığı ülkemizi yıkmak ve parçalamak için son hamlesini yapacaktır.

ROMA imparatorluğunun EGNATİA yolundan İSTANBUL MESE kapısından SULTANAHMET meydanındaki DOĞU ROMA imparatorluğunun ARENASI üstündeki sıfır taşına BAYRAĞI dikmek onların MEGA idealleridir.

İYİ PAZARLAR.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.