SÖYLENMEYEN GERÇEKLER…

urugan77@gmail.com

Değerli dostlarım maalesef ülkemizde ve hatta dünyada artık kamuoyuna kimse gerçek bilgileri vermiyor, buda dünyanın başına büyük bela getiriyor.

Sizlere N gazete vasıtası ve ZEKİ ARSLAN rumuzu ile kendi bloğumda geçtiğimiz on yıl çok gerçekleri yazdım, istedim bunlar ileri döneme kalsın.

Dünya dertlerini günlük yaşıyoruz özellikle bu son 20 yıldır ülkemde çok sıkıntı içinde yaşıyorum.

Aslında niyetimiz ülkeyi terk etmek ve gitmek.

İstanbul doğumluyum ANADOLU kültürü almadan farklı bir kültür ile yaşadık.

Bugün ülkemizde geldiğimiz durum bizim düşünce yapımızdaki insanlar için çok büyük sıkıntı verici.

Bazı televizyonlara çıkan PROF MEHMET ÇELİK gibi akademisyenler var bunlar bizim kumaşımızdan değil, dinledikleri şarkılara bile bakın bu toprakların şarkıları değil diyor, bizde tebessüm ediyoruz.

Aslında bizim gibi insanlara yurt dışında KAHRAMAN gözü ile bakılıyor ama bir takım çıkar çevresinin çıkarına taş koydunmu en büyük hain sensin.

Biliyorsunuz 2009 senesi KOZMİK ODA baskınından sonra 2010 yılının nisan ayında evim basıldı hasta halim ile alakasız bir konudan tabi olayın içine girince bir çok şey öğrenmek zorunda kaldık bunlarda ilerde TARİH önünde çok konuşulacak hadiseler.

Buraya nerden geldim belirteyim. Bu olaylardan sonra bazı hadiselerin farkına vardım, şimdi bu farkıma vardıklarım MAHKEME dosyalarına yansımış durumda.

Bunların itirazını MİT BAŞKANIMIZ o dönemde müsteşarımız sayın HAKAN FİDAN bey ve arkadaşlarına iletince ve huzursuzluk çıkınca hadiselerin boyutu değişti.

Çünkü hiçbir kurum vatandaşının veya onla ilişkili olan şahsın TOPLUM ÖNÜNDE kişiliği, şahsiyeti ve ailesinin ismini YALAN ve İFTİRA ile aşağıya çekemez.

Sonraki zamanda kaçırıp zindana atarak orda bizim gibi TÜRKLÜĞÜ ile gurur duyan kişiye psikolojik işkence yapıp ceza evine attılar.

Dört yıldır TÜRK adaleti önünde bu dosyalar duruyor isteyen SEFERBERLİK TETKİKİ KURULU TARİHİ içinde olanları ve diğer tüm istihbarat faaliyetlerini okuyabilir beni daha iyi anlar.

İstihbarat örgütünün bir tık dışında beni ilgilendiren asıl hadiseler ile sizlere şunu söyleyebilirim.

Tarihi geçmişi olan ve güçlü olan yapılara sistematik saldırı var.

Kamuoyunda çıkacak tüm hadiselere vakıfım, çünkü neden.

Çünkü kolaya kaçmadım, tepeden yönetmedim MASON locasına kayıt olmadım sahada çimleri ezdim.

Kozmik Oda hadisesinden sonra gerçekleşen konuşmaları özellikle bir MASON LOCASI içinden çıkan örtülü konuşmaları, onu sizlere örnek vererek anlatayım.

Anadolu’da yetişen MASON ustalarının kifayetlerini BATI ülkelerine göre daha iyi anlayın.

BULGARİSTAN DEVLETİNDE ARABA ÇALAR HIRSIZLAR BİR SAAT SONRA SİZİ ARARLAR ŞU KADAR PARA KARŞILIĞI ARABANIZI TESLİM EDELİM.

Son yıllarda çok şeyi deneyenler son dönemde bunu şahsıma deniyorlar.

Bu kırk yıl hep suyun altında sessiz sedası her şeyi takip ettim.

Tarihi bir geçmişi olmadan bizler gibi ülke tarihinde icraatı olmayan çeşitli kamu yöneticisi, siyasetçi, bürokrat, özel sektör mensupları çeşitli suçları ve yalanları bir birine ekleyerek İSVİÇRE de nasıl servet sahibi olacaksınız.

Sizin bu konularla ilgili bir tarih yapmış durumunuz varmı.

Mezar taşlarına bakıyorum İYİ PARTİ milletvekilimiz sayın LÜTFÜ TÜRKKAN kardeşimin ailesinin, ülkemize ailece geldiği yıllar balkanlardan 1940 lar.

Mezar taşlarımız karşı karşıya.

Bur dan sayın ŞENKAL ATASAGUN ve ana tarafından Kayseri’den benden taraf Yeşilköy’den hemşeri sayın KOMPAS SALMAN GÜNGÖR beye soruyorum öbür Beygirci beni oğlu ile kaçırtanı boş veriyorum o kulübün rüzgarı çakma laz Topal Osmanıda?

Her aileden bir hain çıkar ben babama diyordum, DR amcamda bilemedi iyi adamdı, ezmeyin bu merhum ALİ RIZA TUFANI, ne yapsın KERESTECİYAN ile sizlerin yapıya

biladerim diye hizmet verecek..

Öyle ortalarda dolaşıp elinde BELGESİ var mı diye dolaşmayın AVRUPANIN merkezlerinde hep yüzünüz kızarır.

Yazdırın bir KIRMIZI KEDİ kitap evinden bana kitap 1908 ikinci meşrutiyetin ilanından bugüne EFSANELERİ yazayım.

Benim adım ALİ değil ALP bir daha söyle ALP:)

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum