Sedat Peker Korkmaz Karaca’ya meydan okudu

Sedat Peker Korkmaz Karaca’ya meydan okudu

Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda yine çeşitli iddialarda bulundu ve bugün doğum günü olduğunu belirtti.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, yayınladığı videolarla ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündemde yerini korumaya devam ediyor.

Peker bu defa da AKP MKYK üyesi ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesi olan Korkmaz Karaca’nın hakkında makamına liyakatle gelmediğini ileri sürdü.

Peker. Son paylaşımında ise “Yarın yükseköğretim sınavına girecek olan 40 yaşından küçük kardeşlerim, size şimdiden başarılar diliyorum. Yarın benim doğumgünüm, inşallah hepinize uğurlu gelir.” diyerek doğum günü olduğunu açıkladı.

Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “1-süslü sülümanın kankası korkmaz karaca, Deniz Baykal’ın prensiyim diye siyaset sahnesine çıkıp, aslında Deniz Baykal’ın p....lığını yapıp hastane görüşmesini organize ettikten sonra bu makamlara gelmeyi başardın. Ama elime düştün.

2-süslü sülümanın kankası korkmaz karaca, seni de sülüman gibi deli edecem. Ama rahat ol, seni de tedavi edecem. Tekrar soruyorum. Benle görüşmek için aracı yolladın mı? Makama liyakatla değil de p.... ile gelirsen başına açılan dertlerden dolayı da benimle görüşmek tabi ki istersin

3-Yarın yükseköğretim sınavına girecek olan 40 yaşından küçük kardeşlerim, size şimdiden başarılar diliyorum. Yarın benim doğumgünüm, inşallah hepinize uğurlu gelir.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler