Sabah yazarından AKP'ye üstü kapalı 'kendinize gelin' uyarısı

Sabah yazarından AKP'ye üstü kapalı 'kendinize gelin' uyarısı

Yandaş Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti iktidarına üstü kapalı uyarıda bulundu. Müderrisoğlu, Anadolu ile Ankara arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu, bugünkü köşesinden AK Parti iktidarına mesajlar verdi. Okan Müderrisoğlu, “Ankara'da masa başında yetki kullanan isimlere varlık sebeplerinin bizzat bu millet olduğunu akıldan çıkarmamalarını sık sık hatırlatmakta fayda var.” dedi.

Okan Müderrisoğlu, “Meclis'in tatile girdiği ve milletvekillerinin tam mesai ile alana çıktığı bugünlerde, Anadolu ile Ankara arasındaki ilişkilerin seyri, 2023'ün kaderini belirleyecek kadar önem kazanmakta.” diye yazdı.

Sabah yazarı Müderrisoğlu yazısının bir bölümünde, “TÜSİAD ve uzantısı iş insanlarının Türkiye Ekonomi Programı'na karşıtlığı ile Anadolu sermayesinin bu yeni modele uyum sürecinde yaşadığı zorlukların farkı asla göz ardı edilmemelidir. Programa destek noktasında, Anadolu insanı sorgulanmaya başlandı mı, hedef şaşıyor demektir. Neden? Çünkü bu insanlar yerelde huzuru temsil eder, üretim yapar, istihdam sağlar, Hükümet siyasetinin taşrada sürdürülebilirliğini teminat altına alır. Tam da bu nedenle, Ankara'da masa başında yetki kullanan, siyah makam araçlarının rüzgârını estiren tüm isimlere, varlık sebeplerinin bizzat bu millet olduğunu akıldan çıkarmamalarını sık sık hatırlatmakta fayda var. Anadolu'nun morali ne kadar yüksek tutulursa, somut sonuçları da o kadar tatmin edici olur.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler