Numan Kurtulmuş, anket sonucu veremedi! Birinci partiyiz, problem yok

Numan Kurtulmuş, anket sonucu veremedi! Birinci partiyiz, problem yok

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı yayında anket sonucu veremedi. Kurtulmuş, partisinin birinci parti olduğunu seçimde bir problem görmediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, dün Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalında ‘Kenan Taş İle Çözüm Önerisi’ programına konuk oldu. Kurtulmuş canlı yayında, Z kuşağının partisine oy vereceğini savunarak, “AK Parti birinci partidir, bu anlamda ben seçimde bir problem görmüyorum.” açıklamasında bulundu. Numan Kurtulmuş, partisinin oy oranını paylaşmadı.

AK Parti ve MHP’nin yer aldığı Cumhur İttifakı’na yeni bir katılım olup olmayacağı sorusu üzerine AK Partili Numan Kurtulmuş, insanların gönül ve zihinlerinin kazanılarak partilerin ya da ittifakların tabanlarını artırmasının önemli olduğunu söyledi.

AK PARTİ BİRİNCİ PARTİDİR, PROBLEM GÖRMÜYORUM

Numan Kurtulmuş, “Biz partiler üzerinden oturup anlaşmaktan ziyade seçmen tabanı üzerinde olumlu bir etki oluşturmanın çok daha yapıcı bir tarafı olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Kenan Taş’ın “Z kuşağı AK Parti'ye oy verir mi?” sorusunu, “Verir” şeklinde cevaplayan Numan Kurtulmuş, “AK Parti bütün kamuoyu yoklamalarında birinci partidir. Siyasi hayatım boyunca oy oranı vermedim. Zaten oy oranları da yavaş yavaş sahada görülmeye başlayacaktır. AK Parti birinci partidir, bu anlamda ben seçimde bir problem görmüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler