Parsel parsel lafına kızan Gökçek'ten Yavaş'a: Uyku sana haram olacak

Parsel parsel lafına kızan Gökçek'ten Yavaş'a: Uyku sana haram olacak

Melih Gökçek, Ankara'daki dönemine ilişkin olarak veriler paylaşan ve kendisini eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Önümüzdeki haftadan itibaren uyku sana haram olacak" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye meclisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından zorla görevinden alınan Melih Gökçek'in dönemine ait bilgiler verirken "Proje dendiği zaman, eski döneme ait 25 yıl ile 3 yılı kıyaslıyorsunuz, 25 yıllık belediyecilik arkasından Ankara halkına çıkıp sorduğunuz zaman Gökçek döneminin eserlerinden aklınızda ne kaldı deseniz, bir numaralı AnkaPark, ikincisi de bu arkadaşlar... Parsel parsel... İki kitap dolusu Ankara halkından kimleri zengin ettiğinin öyküsü var. Bunlar mahkemeye de ispat hakkı sunulacak diye verilemiyor. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, final budur" açıklamalarını kullanmıştı.

"UYKU SANA HARAM OLACAK"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamalarına yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından zorla görevinden alınan Melih Gökçek sosyal medya hesabından, "Bu kitapları senin organize ettiğini biliyordum… Dün Meclis’te bu hareketinle bunu tescil ettin… Sana bu söylediklerini yedirmeyen Melih Gökçek namerttir… İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren uyku sana haram olacak. Neler anlatacağım neler…" diyerek Mansur Yavaş'ı tehdit etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler