Babacan'dan 6'lı masa öncesi çarpıcı çıkış: İttifakta değiliz...

Babacan'dan 6'lı masa öncesi çarpıcı çıkış: İttifakta değiliz...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masa toplantısı öncesi dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Babacan henüz ittifakta olmadıklarını daha konuşacak çok şeyin olduğunu söyledi.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nden oluşan 6’lı masa, 24 Nisan’da DP ev sahipliğinden yeniden bir araya geliyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan toplantıya 7 gün kala dikkat çeken bir açıklama bulundu. Ali Babacan, “Biz henüz ittifakta değiliz. İttifak olması için daha çok şey konuşmamız lazım.” dedi.

BİZ HENÜZ İTTİFAKTA DEĞİLİZ, DAHA ÇOK ŞEY KONUŞMAK LAZIM

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana’da sebze meyve hali esnafıyla sahur yaptı. Babacan, Millet İttifakı’na ilişkin bir soru üzerine “Biz henüz ittifakta değiliz. Altı partili masada bazı ortak çalışma alanlarına katkı sunuyoruz. İttifak olması için daha çok şey konuşmamız lazım.” değerlendirmesinde bulundu.

ERDOĞAN YEMEĞE DAVET ETTİKLERİNİ DİNLEMİYOR

Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet ettiği bir esnafa “Yemeğe davet edince gelenleri dinliyor mu ki? Kendisi konuşuyor, ‘Afiyet olsun’ deyip gönderiyor. Oturup derdiniz nedir, anlatın diye bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler