Muharrem İnce, İl Başkanlığı Binasının Açılışında Hakkında Açılan Dava İle İlgili Açıklama:

Muharrem İnce, İl Başkanlığı Binasının Açılışında Hakkında Açılan Dava İle İlgili Açıklama:

Muharrem İnce, hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve siyasi yasak getirilmesi istenen davaya ilişkin, “Evet ben de ittim. Onun arkadaşındayım. Yaptığımın arkasındayım. Evet bugün olsa aynısını yaparım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve siyasi yasak getirilmesi istenen davaya ilişkin, “Evet ben de ittim. Onun arkasındayım. Yaptığımın arkasındayım. Evet bugün olsa aynısını yaparım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Lafımın arkasındayım. Ne istiyorsanız onu yapın göreyim” dedi. İnce, Hayrabolu ilçesinde pazarcı tezgahının arkasına geçip domates sattı. Daha sonra da bir pazarcı kadın ile davul zurna eşliğinde çiftetelli oynadı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin İl Başkanlığı binasının açılışına katılmak üzere Tekirdağ’a geldi. Kent girişinde partililer tarafından karşılanan İnce, konvoy eşliğinde Hükümet Caddesi’nden yürüyerek vatandaşları selamladı. İnce partisinin il başkanlığı önünde kurulan platformdan kendisini dinlemeye gelenlere hitap etti.

1-440.jpg

‘NE İSTİYORSANIZ ONU YAPIN GÖREYİM’

İnce, savcının açtığı dava ve hakkında siyasi yasak talep edilmesi için şu yorumu yaptı: “Ergenekon Davası’nda Mustafa Balbay’ın eşini birisi itti. Arkadaşım tutuklu ben orda grup başkanvekiliyim arkadaşımın eşine fiziki müdahalede bulunulacak ben de sessiz kalacağım öyle mi? Yok öyle bir yağma. Evet ben de ittim. Onun arkasındayım. Yaptığımın arkasındayım. Evet bugün olsa aynısını yaparım. Bana siyaset yasağı istemiş savcı. Bu savcı bir, işi bilmiyor. İki, Saray’a yaranmak istiyor. Üç, Silivri mahkemelerinde FETÖ’cü hakim ve savcılara direndiğim için benden intikam almak istiyor. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Lafımın arkasındayım. Ne istiyorsanız onu yapın göreyim.”

‘HUKUK İSYORUZ HUKUK’

Meclis’te muhalefetin verdiği araştırma önergelerinin kabul edilmemesini eleştiren İnce şunları söyledi:

“Biz bu ülkede hukuk istiyoruz hukuk. Bağımsız yargı istiyoruz. Meclis’te Ergene’nin kirlenmesini araştıralım hayır. Polisler intihar ediyor onu araştıralım hayır. Sedat Peker’in iddiaları var onu araştıralım hayır. 20 polis intihar etti bunlar fakir fukara çocukları. Emniyet Genel Müdürü PTT yönetim kurulundan çift maaş alıyor. Utanmazlığı görüyor musunuz? Erdoğan’ın çevresinde ne kadar yüksek bürokrat, eski milletvekili varsa hepsi 3-4 yerden maaş alıyor.”

İnce, konuşmasının ardından bir esnafın çay davetini geri çevirmeyerek partililere ‘sizin yerinize de içiyorum’ diyerek kürsüde çay içti. İnce daha sonra ise partililerle birlikte kurdele keserek partisinin il binasını ve Süleymanpaşa ilçe binasının açılışını yaptı.

PAZAR DOMATES SATIP, ÇİFTE TELLİ OYNADI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Edirne'den Tekirdağ'a karayolu ile giderken Hayrabolu ilçesinde vatandaşların isteği üzerine otobüsten inerek pazar alanını ziyaret etti. Bir satıcıya yardım eden İnce, iki ayrı vatandaşa iki poşet domates tartarak sattı. İnce daha sonra pazar yerinde pazarcı kadın ile davul zurna eşliğinde çiftetelli oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler