Melis İşiten'den kazada hayatını kaybeden dostu Tolga Güleryüz'e veda

Melis İşiten'den kazada hayatını kaybeden dostu Tolga Güleryüz'e veda

Oyuncu Melis İşten turne dönüşü Çorum'da geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e veda mesajı yayınladı. Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan oyuncu, "Sen hep bizimle olacaksın...Hayat bugün değişti" ifadelerine yer verdi

Karadeniz turnesi kapsamında Çorum'da bulunan Baş Belası ekibi Çorum'da kaza geçirmiş, Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmişti.

Kaza geçiren Baş Belası oyuncularının sağlık durumu nasıl?

Kazada yaralanan Melis İşiten, Instagram açıklama yaparak, "Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükredip hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen'in bilinci açık...Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Hayat bugün değişti

Ardından da kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'e bir veda mesajı yayınlayarak, "Seni seviyorum. Işıklar içinde uyu Tolga'm" açıklamasında bulundu. Beraber oldukları bir fotoğrafı da paylaşan İşiten, şu notu düştü, "Buna yazamam bir şey...Sen hep bizimle olacaksın...Hayat bugün değişti"

Olayın geçmişi

Çorum'dan Samsun'a giden Aykut Bektaş idaresindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Amasya'nın Merzifon ilçesine bağlı Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada minibüsteki tiyatro ekibinden Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetmiş, sürücü Bektaş ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler