Mahrem kaç bölüm sürecek?

Mahrem kaç bölüm sürecek?

Mahrem belgeseli 14 Temmuz Çarşamba 1. bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Mahrem belgeseli TRT 1 tarafından hazırlandı.

İlk bölümü geçtiğimiz gün yayınlanan Mahrem belgeselinin devamı bugün TRT1 ekranlarında olacak. FETÖ'nün planlarını işleyen belgesel FETÖ mahreminin TSK'ya nasıl sızdığını anlatıyor. Mahrem, örgüt üyelerinin ilk kez açık kimlikle verdikleri röportajlarla, yaşanmış olaylarla ve belgeler ile işleniyor.

Mahrem belgeseli konusu nedir?

Toplamda 4 bölüm olan belgeselin ilk 2 bölümü geçtiğimiz gün TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştı. Belgeselin son 2 bölümü ise bu akşam yayınlanacak.

TRT'nin hazırladığı Mahrem belgeselinde FETÖ'nün TSK'ya nasıl sızdığı, karanlık mahrem yapılanması ve 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin nasıl gerçekleştiği işleniyor.

Drama türündeki belgeselde örgüt üyelerinin ilk defa açık kimlik ile vermiş olduğu röportajlara, yaşanmış olaylara ve belgelere yer veriliyor.

Mahrem belgeselinin ilk tanıtımı TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Mahrem belgeselinin yayınlanan ilk tanıtımında FETÖ'cü olmayan askeri öğrencilerin TSK'dan atıldığı işleniyor. Öte yandan örgütün TSK üzerinde hakimiyet kurmasında büyük etkisi olan "Şok Mangaları" da yer alıyor.

Öte yandan belgeselin ilk tanıtımında FETÖ'nün, askeri okula girmesini sağlamak için takibe aldığı öğrencilere, askeri okullara giriş sınavı sorularını nasıl verdiği işleniyor.

MAHREM BELGESELİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Mahrem belgeseli 4 ilde, 159 farklı mekanda çekildi. Çekimler 11 hafta sürdü. Belgeselde 2 binden fazla figüran ve oyuncu görev aldı.

Belgeselin senaristliğini Halis Cahit Kurutlu ve Gürkan Tanyaş üstleniyor. Yapımcılığı ise Halis Cahit Kurutlu'ya, yönetmenliği Hamit Coşkun'a ait.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler