Kambura'ya nasıl gidilir?

Kambura'ya nasıl gidilir?

Online dizi, film, belgesel izleme platformlarında yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi "Şahsiyet" televizyonda seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

İlk olarak online platformda izleyicilerin beğenisine sunulan Şahsiyet dizisi şimdi de Show TV'de yayınlanıyor. Dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa, Kambura'da gerçekleşti. Dizinin ardından Kambura, turistlerin uğrak noktası oldu. Bir ilke daha imza atan dizi Şahsiyet, Almanya'da 'Ein guter Mensch' ismiyle yayına girdi.

Kambura'ya nasıl gidilir?

Online platformlarda seyirciler tarafından büyük beğeni toplayan Şahsiyet birçok ödüle layık görüldü.

Dizide Agah Beyoğlu karakterine hayat veren Haluk Bilginer, dizide sergilediği oyunculuk sayesinde Emmy'den En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Dizide geçmiş sahnelerin anlatıldığı Kambura, Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı beldesi. Kambura Adliyesi olarak yer alan bina, Gölyazı'dadır.

Dizinin geniş seyirci kitlesine ulaşmasıyla Gölyazı'na turist akını olduğu ifade ediliyor.

Dizinin çekimleri İstanbul Beyoğlu'nda ve Bursa'da gerçekleşti.

ÖDÜLLER

* Şahsiyet /Galatasaray Üniversitesi /EN Ödülleri Yılın En İyi İnternet Dizisi (2018) * Haluk Bilginer /Uluslararası Emmy Ödülleri/ En İyi Erkek Oyuncu (2018) * Şahsiyet/Pantene Altın Kelebek Ödülleri/En İyi İnternet Dizisi (2020)

ŞAHSİYET OYUNCULARI KİMLERDİR?

* Haluk Bilginer * Hümeyra * Müjde Ar * Cansu Dere * Metin Akdülger * Şebnem Bozoklu * Necip Memili * Hüseyin Avni Danyal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler