KİM BİLİR...

KİM BİLİR...

KİM BİLİR...

Sevgili okuyucularım yazımın başlığı KİM BİLİR, ses sanatkarı KİBARİYE hanımefendinin 1981 yılında seslendirip kendisine de şöhreti getiren meşhur  KİM BİLİR isimli şarkıyı seslendirdiği günleri hatırlayarak yazıma bu konu ile başlıyorum. 

Sosyolog yazar  sayın ALEV ALATLI hanımefendinin attığı bir tweetin merakı ile devam ediyorum.

TÜRKİYE‘de NEREDEN BİLİYORSUN YASASI ÇIKARILMASI LAZIM DİYOR.

Tabi bu tweete şaşırmadım çünkü uzun zamandır geniş bir çevreden fısıltı gazetesi ile bu sorunun sorulduğunu duyuyor kulağıma yansıması oluyordu.

Bizler yıllarca alıştık NEREDEN BULDUN YASASI çıkar fakat ilk ekonomik sıkıntılarda bu yasa rafa kalkar yurt dışında paran varsa getir hesap sormayacağız af çıkardık konusuna alışık bir milletin efradıyız.

Alev hanımı bu düşünceye iten sanırım ki etrafındaki çevre ile yaptığı sohbetler ve bazı medya,sosyal medyada okuduklarının onu çok şaşırttığı ilginç bilgilerden öğrenmiş olması muhtemel diye düşünüyorum.

Kaynak bilgiler şaşırtıcı kimselerden geldiğinde işe gelmeyen bir kişilik veya gurupsa,bu kelime ülkemizde hemen söylem haline getirilir.

Nereden biliyor veya nereden öğreniyor.

Bu kadar bilgiye düşmanlık yapabilen bir toplumuz.

Birde bilginin kaynağının geldiği gurup veya insan faktörü işe gelmeyen isminin konuşulması sakıncalı kişilerse hemen şu yakıştırma yapılır KARGA gibi yine gakladı.

Ama bilgiyi verenler toplumu yönlendiren güçler olduğunda verdikleri tüm görsel,haber,film,dizi film gibi enstrümanlarla gerçek çok gizli veya kozmik bilgileri bu dizilerle ve filmlerle verirler.

O zaman kimse sorgulamaz ve sormaz ama o dizi film ve filmden ülkenin ne kadar karanlık işi ve bilgisi varsa bu kamuoyuna faş edilir kimsede hesap sormaz,garibanın biri tweet attığında bir dünya başına çöker.

Yıllar evvel KURTLAR VADİSİ diye bir dizi vardı,dizinin kahramanı dış işleri bakanlığında çalışan,yüz nakli ile derin devletin içine sızan her türlü konuya vakıf her lisanı konuşabilen üstünde tüm süper güçleri taşıyan bir kişilik.

Dizi öyle bir tuttur ki oynadığı saatlerde seksen milyonluk ülkemde yaprak kıpırdamıyor zaman duruyordu.
Öyle sahneler vardı ki tek bir çakı ile Türk ordusunun ancak otuz beş bin kişi ile yaptığı ÇELİK harekatını yapıyor ve AMERİKALI yetkililere şunu söyletiyordu,geçmişte TÜRK ÖZEL KUVVETLERİ için çalışmış.

Bütün TÜRKİYE bunu izliyor,rahmetli MUSTAFA HİRAM ABAS'ın kurumdaki gerçek kod adını veriyor ( ASLAN BEY), suikastçilerine kadar bilgi veriyor ama belki işte orada doğru bilgiler üstünden kamuoyunun zihnini kirleterek toplumu yanıltıyor.

Bu dizi başladığından bitimine kadar verdiği bilgiler bazen haftalık ülke içinde yaşanan gelişen reel gerçek hadiselerdi.

Bu dizinin başladığı yıl 2003 ekim ayı  ülkemizde ilk olan hadiseler  1 MART tezkeresi,4 temmuz 2003 Şubatında TÜRK ÖZEL KUVVETLERİNE Süleymaniye'de çuval hadisesi ABD ordusu tarafından yapılan sonra OYAK genel kongresinde kongre girişinde bomba patlatılması ve 2003 kasım ayındaki ikiz saldırılar sinagoglara ve İngiliz elçiliği HSCB bankasına bombalamalar.

Birileri dizilerle TÜRK halkındaki ABD düşmanlığının gazınımı aldı toplumdaki AMERİKAN travmasını yatıştırdı.
Meclis tarafından atanarak TÜRKİYE BARONU olduğunu  dizi senaristleri tarafından bilindiğini anlıyoruz hatta İLLUMİNATİ yapısının ülkemizdeki BARONLARI nasıl yönettiklerini zevkle seyrediyoruz:)

Sayın ALEV ALATLI hanımefendi çok haklı bu yasa hemen çıkartılmalı bu tip diziler,filmler,haberlerdeki kozmik ve çok gizli bilgiler nereden alınıyor toplum aydınlatılmalı:)

NEREDEN BİLİYORSUN YASASINA ihtiyacımız var……!

SAYGILARIMLA

Kaynak: KİMBİLİR.. - Alp Tufan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler