KARABULUT HOLDİNG.. ÇÖKME.!

Bu kelimeyi günlük yaşantımıza soktular bugünlerde devamlı kamuoyunu meşgul eden iç ve dış dünya ile ilintili hadiselerde devamlı geçen bu tabir günlük yaşantımızda çok ciddi konuların içinde geçmeye başladı.

Konu öyle bir duruma gelmiş bizim çökmeciler hızını alamamış ABD merkez bankasına çökmüşler.

2004 yılı bazı dinleme tapeleri medyaya servis edilmiş şimdi hayatta olmayan bir devlet görevlimiz telefonda şöyle karşısındakine sesleniyordu.

KARABULUT gibi üstünüze çökerim.

Güzel benzetmeydi yerine oturmuştu,gerçekten yaşayanlar bilir KARABULUT gibi çöküyorlardı.

Fakat bu çökme bazen öyle bir durum oluşturuyor,çöktüğünüz yer bir ülkenin kaderi oluyor ve bunun sonucuda kendi fikri ve ideolojik görüşünün tam karşıtı bir görüş ve siyasete hizmet ediyor.

1999 yılında namı değer YEŞİL(MAHMUT YILDIRIM) telefon dinleme tapesi sızdırılıyor.

Yeşil doğu anadoluda uyuşturucu kaçakçısı olan bir kişi ile görüşmesinde TİLKİ kod adlı SELİM kardeşim ye ye de yalnız yeme adama yalnız yedirmezler diyor.

Ondan sonra bilinçli bu kaseti basına sızdıranlar bunun PİSİKOLOJİK harekatı ile YEDİRMEZLER sloganı ile çökme adlandırılan işlerine devam ettiler.

Bu iğrenç iş aslında ülkemizde çok eskiden beri yapılan bir hadiseydi.

Bu günlerde kamuoyunda çok bahsedilen bazı kişilikler ve isimlerin 1960 lı yıllarda yaptıkları hadiseleri ve iğrenç suçları bırakın bizim içimizden konulara müdahil olan geri plandan YUNAN dış işleri bakanlığı iki yetkilisinden ayrı ayrı dinlemiştim dehşete düşmüştüm.

Peki kim yapıyordu ülkemizde bu sermayeye çökme operasyonlarını.

TSK zırhlı personel aracı ile otel basanlar,yine kimyası bozulan bir işadamımızı HASDAL kışlasında LANGE ROVER araçla gezdirenler.

Yahudi kökenli bir işadamımızı mezarlıkta öldürtenler sonra HASDAL kışlasından çıkan katil zanlısı.

Basit ERGENEKON.

Nato örgütünün son kalan stay beheind(geride kalanlar) şımarık çocuğu TÜRKİYE ERGENEKON örgütü.

Bu kadar  çok sofistike şuç işleyen bu tip işleri yaparken hiçbir şekilde iz bırakmayan ve her yeri korkutabilen bir örgüt.

Beyin kadrosuna bakarsanız bu adi suç işlerini organize edip ülke sermayesine çökebilirken aynı zamanda NATO’ nun İKİ büyük gücü ABD ve İNGİLTERENİN coğrafyamız içindeki siyasi doktirinin yürüyebilmesi için her türlü askeri,siyasi,güvenlik çalışmasını onlar için yapabiliyorlar.

Çok basit örnekler vereyim,JANDARMA genel komutanı EŞREF BİTLİS suikasti,araştırmacı gazeteci UĞUR MUMCU suikasti,Diyarbakır emniyet müdürü GAFFAR OKKAN suikasti gibi uzayıp giden ülke değerlerine yapılan suikastler.

O zaman ne oluyor bu tip görevleri üstlendikleri için ülke içinde yaptıkları şuçlar özellikle ekonomik çökme hadiselerinde NATO’ nun iki ülkesinin gücünü kendilerine siper adeta bir kalkan olarak alıyorlar.

Aslında kamuoyunun yeni öğrendiği bugünlerdeki hadiseler ortaya çıkalı çok uzun zaman oldu yurt dışında.

Bunların iç hukukumuza yansıması en az bir yıl oldu.

Onun için zan altında kalabilecek bazı önemli kişiler çok uzun zamandır bunu en tepedeki dostlarını işaret ederek bizim başımız o diyerek koruma kalkanı kendilerine kurmak istiyorlar.

En tepedeki kişiliklere dokunulmaz düşüncesinde olanlar bugünlerde şimdiye kadar hiç dokunulamamış kişilikleri öne sürüyorlar.

ABD adalet bakanlığının bu bir siyasi dava değil adi dolandırıcılık olarak adlandırılması dahada çok  ilgili insanları ürkütüyor hukuki olarak.

Bu tip davalar önümüzdeki dönemde ülkemiz içinde önümüze daha fazla gelebilir.

Burada belki ABD ve müttefikleri belirli kapıları açıp görmemezlikten gelip şuçun oluşmasını beklemiş olabilir.

Bunda amaç artık astarı yüzünden pahalıya gelen ERGENEKON NATO’ nun son kalan stay beheind yapısını tasviye etmek düşüncesinde  olabilirler.

Bu konularda anlatılacak çok şey var zamana bırakalım.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.