Kaos Rüzgarı

Sevgili okuyucularım iyi günler dilerim. Aslında çok fazla yazacak bir şey kalmadı gibi geliyor içimden.

Diyelim doğru öngörülerin olmuş olsa, her dediğin bu son otuz yılda söylemlerin sonrasında gerçek olsa ne olacak..

Boş, rahmetli  MAHİR KAYNAK  hocanın dediği gibi aynaya bakar saçını tararsın.

Dünya’yı bir yönetenler var stratejik hazırladıkları yüz yıllık planları harfiyen uyguluyorlar.

Irak’ı bölmek ve iç savaş ile başladıkları iki aşamalı operasyondan sonra, Suriye’de çıkardıkları iç savaş ile bölgeyi yangın yerine soktular.

Bu yangının alevleri yavaş yavaş bu son on yılda içimize çok ciddi anlamda sirayet etti ,ne ile içimizi yakmaya başladı.

Bu bölge savaşlarının getirisi hudut güvenliği kalmayınca ciddi anlama SURİYE vatandaşlarının göçü ile RADİKAL İSLAM TERÖRÜ içimize girdi PKK terör örgütü ve diğerleri ile bunların yavaş yavaş eylemleri içimizde görüldü.

Bunla beraber göçmenlerin içimize taşıdığı organize suç yapıları ve adi suç tehdidi ülke içindeki boyutu gün geçtikçe artmaya başladı.

Bunla beraber son iki yıldaki dünyadaki COVİD-19 pandemi ile devam eden hadise bölgeyi ve ülkeyi iyice sıkıntıya soktu.

Son bir yılımızda birde İRAN üstünden ülkemize elini kolunu sallayarak giren AFGANİSTAN ‘dan göçenler ülkemiz demografik yapısında çok ciddi şekilde travma yarattı.

Dünya’da bu kadar göç alan son yıllarda hiçbir ülke yoktur.

Bu hafta AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNİN  AFGANİSTAN’DAN çekilmesi ile TALİBAN örgütünün yönetimi eline alması ile AFGANİSTAN’DA tam bir kaos yaşanmakta.

Afgan halkının büyük bir kısmı zor durumda, bir şekilde bu durumdan dolayı ülkelerinden göç etmenin seyrini iyice hızlandırdılar.

ABD içindeki DERİN DÜNYA yapılanması KAOS ve KAOSLAR!DAN yararlanarak dünya’ya şekil veriyor.

Bölgemizde yaptığı bu kaoslardan çıkacak olaylar şu olucaktır.

İlk önce TÜRKİYE içinde bu göç dalgası ve etnik yıkıcı faaliyetler ile terör faaliyetlerini arttırmak bunun sonucunda mezhepsel, dinsel, etnik, siyasi ideolojik kamplara halkı bölüp iç savaş çıkartmak.

Bu iç savaş ortamında komşumuz İRAN ile aramızda bir savaş çıkartıp tüm bu ateşi Türkiye, Orta Doğu , İran, Azerbaycan üstünden JAPONYA sınırına kadar taşımak.

İşte bu 3. dünya savaşının hattı olacaktır, bu hat üstünde büyük güçlerin savaşı olacak ve bu savaşın sonunda dünya yeniden şekillenecektir.

Rusya Federasyonu ÇEÇENİSTAN ÖZERK CUMHURİYETİ başkanı sayın RAMAZAN KADİROV bu DERİN ABD kuşatma projesini çok iyi biliyor, bugün bu konuda açıklamaları oldu gerekirse sonuna kadar savaşırız açıklamasında bulundu.

Yani bu yaşadığımız göçler, salgın hastalıklar, iç çatışmalar ,terör faaliyetleri ve bölgesel savaşlar tesadüfi değil hepsi büyük DÜNYA SAVAŞININ ön çalışmaları.

Buna karşı TÜRKİYE nasıl ayakta kalır dersek, kendi özümüze dönmemiz, dünyada dost düşman tanımlamasını 2200 yıllık bir devlet geleneğine göre yapmamız gerekli.

En önemlisi bütünlüğümüze yabancı girişini engellemek girmiş olanı yerlerine yurtlarına ACİL kodlu yerleştirmek.

Hudut güvenliğimizi bir ülkenin namusu olan hudutlarından yabancı girişini minimize etmek kaçak göçmene geçit vermemek.

Ülkenin kuruluş ayarlarına, ANAYASAMIZA sadık kalmak bünyeyi korumak ve devlet idaresinde ehil kişileri göreve getirmek layık oldukları görevlere.

Gençlerimizin önünü açmak, onları ideolojik kamplara bölmeden yetiştirmek ve erkenden sorumluluk  sahibi olmalarını sağlamak.

Kısaca bu büyük KAOS RÜZGARINDAN korunabilmemiz için gerçekleri görerek tüm MİLLET ve DEVLET olarak hareket etmeliyiz.

Bundan başka TÜRKİYE yok, kaybedersek bir daha bu coğrafyada  DEVLET kurma şansımız yok.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.