HAKİKAT BİR TANE….

Sevgili okuyucularım hepinize iyi hafta sonları dilerim.

Sizden özür diliyorum bir evvelki GOLD yazımı bitirirken, bir tarih hatası yaptım yeni fark ettim 1979 EDİRNE PUL sergisi olmayacak 1978 olacak.

Bu sergi EDİRNE ilimizde 1978 senesinin sonunda kasım ayında yapılmıştı, onun için 1979 diye hatırladım çok özür dilerim.

Bur da serginin gecesinde, konuları yine İSVİÇRE devletine ulaşan bir mahfil gurubu ile bir VATANSEVERİN tek başına yemekli ve içkili organizasyonda bir münakaşası olmuş sinirler gerilmiş kopma noktasına geldiğinde VATANSEVERİN yakın bir arkadaşı aynı mahfil içinde şimdi yaşlı bir BARON olan kişi hadisenin büyümesini önlemişti.

Zaten o günlerden kısa bir zaman sonra SIKIYÖNETİM ilan edildi arkasından MİLLİYET gazetesi sahibi duayen gazeteci APTİ İPEKÇİ şehit edildi.

Bir evvelki yazımda duayen gazeteci sayın UĞUR DÜNDAR beyefendi ve eğlence sektörünün büyük ismi sayın SACİT ASLAN beyefendinin bir efsane olarak bahsettikleri POLİS şefi olarak mesleğe başlayan İÇ İŞLERİ BAKANI olarak mesleğini sonlandıran sayın SADETTİN TANTAN beyefendiye bur da yazdığım köşemden bir çok kere sordum.

TAPINAK ŞÖVALYELERİ KİMLER..!

Şimdi sayın TANTAN beyefendiye bir soru daha sormak istiyorum?

12 eylülün darbesinin ANARŞİ ortamını bıçak gibi sonlandırdığı günler,1981 yılı 6 şubat günü İstanbul Emniyet Müdür muavini (1.şubeden sorumlu) sayın TANTAN beyin amiri konumunda maslak bölgesinde suikast yapılarak koruma görevlisi polis memuru arkadaşı ile şehit edildi bu konuda ne düşünüyor?

Bakın dostlarım kavgalar büyük güç elde etmek için yapılır, büyük güç kontrol eden vatansever değilse her konuyu felakete götürür.

Onun içindir bazı yapılar gücü ele geçirebilmek sahip olabilmek için aklınıza gelemiyecek hainlikler ve iğrençlikler yaparlar.

Gelelim doların, avro gibi para birimlerinin Hiper yüksek artışına.

Emekli deniz binbaşı, akademisyen sayın EROL MÜTERCİMLER beyefendinin son dört beş yıldır televizyonlarda söylediği bugünleri bilen konuşmasına.

Bir gün gelecek aniden dolar ve avro hiper seviyelerde ONDÖRT ONBEŞLERİ görecek ve ülkede iç karışıklar çıkacak diye söylediği doğru çıkan öngörüsüne.

Sayın Mütercimler kendi açıklamalarında sayın CUMHURBAŞKANIMIZ daha parti kurmadan kendisini tanıdığını bazı toplantılara katıldıklarını söylüyor.

Demek oluyor sayın MÜTERCİMLER bu konularda ciddi anlamda ülkemizde birikim bilgi ve çevre sahibi.

Doların ve Avronun dört beş yıl evvelden bu çıkışı yapacağını bilmesi ve iç karışıklık çıkacak söylemi aslında büyük bir plan dahilinde oluşturulan hadiseler.

Bu planları yapanlar memleket hayrına yapmıyorlar sanırım.

O zaman bu tüm akademik ismi geçen Tv, medya programlarının önemli katılımcıları bur dan milletimize anlatsınlar bu PLAN ne kimler organize etti ve ne için etti.

Bundan dört beş ay evvel MHP partisi genel başkanı sayın DEVLET BAHÇELİ beyin Salı günü parti konuşmalarından birinde CHP genel başkanı sayın KEMAL KILIÇTAROĞLU beyefendiye bir yüksek sesle hitabı vardı şöyle.

Sayın KILIÇTAROĞLU gel bu sevdadan vazgeç sıra sana da bir gün gelir gel MEHMET var arada yakma diye seslenişi var sayın KILIÇTAROĞLUNA.

Bur dan şu anlaşılıyor aslında BÜYÜK OYUN siyasetinde üstünde oynanıyor.

Peki BÜYÜK SATRANÇ oyununun hedefi ne olabilir? TÜRKLERİ bu coğrafyada yok etmek.

DÖRT BOYUTLU SATRANÇ OYUNU.

GELDİM,GÖRDÜM,YENDİM.

TÜRKLER KİM…?

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.


Virüs bulunmuyor. www.avast.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.