Hüseyin Ergül

Hüseyin Ergül

GELECEK YÜZYILLARIN,İNSANLIK DÜNYA DÜZENİ İÇİNDİR ( 4 )

YARATILIŞ DİSİPLİNLERİ,DOĞAL DÜZENİN TEMEL TAŞLARIDIR.

Dünya insanlarının varoluş nedenlerini bilmek ve anlamak gibi özellikleri vardır.Bu özellikleri önemseyip ön plana çıkaranlar, bilinçlik yolunda ilk adımlarını atmış olurlar.Bu gerçek yaratılış yolunda atılan adımlardan biridir. Bu yazıyı yazarken ,şu şiir aklıma geldi. ...

Meğer, Küçükken ne çok korkutmuşlar beni

Öcüden

Ejderden

Mezardan

Karanlıktan ve Dirilen ölüden.

Yaşadım onca yıl

Ne öcü gördüm

Ne ejder

Ne de dirilen bir ölü.

Öcüde sen,

Ejderde sen

Karanlıkta sen

Hepsi sensin insanoğlu

Hepsi sen.

Yalanlar Karşılık Buluyor. Geçmişte yazdığım bir cümleyi hatırladım. ''Yalan Çin Seddi'nin altında da olsa, küçücük bir rüzgar onu, yeryüzüne çıkaracaktır.'' Dünyasal bir gerçeğe bakın ki, virüs haberi ve çıkısı, Çin'den oldu. Bir milimetre küp kan hesabıyla insanda bulunabilecek virüs sayısı, günümüz Dünya'sında yaşayan 7.9 milyar insan sayısının 22 milyon katıdır. Bu nedenle virüsler (Geometrik Dizi)şeklinde çoğalmaktadır.

  • Bütün bitkiler, bitkilerin meyveleri, tohumları da geometrik dizi olarak çoğalmaktadır.
  • MALTUZ Teorisinde söylendiği gibi, aritmetik dizi olarak çoğalmazlar.
  • O teori tamamen gerçeklere aykırıdır.
  • Gerçeklerle uyum sağlamaz.
  • Yeryüzünde insan popülasyonu geometrik dizi şeklinde değil, aritmetik dizi olarak çoğalmaktadır.
  • Her şeyden önce insan 2 den bir olarak çoğalmaya başlar.
  • Yeryüzünün hiçbir coğrafyasında, geometrik dizi olarak aratan insan nüfusu yoktur.
  • Günümüzdeki sömürücü kapitalist düzenin temelleri yalanlar üzerine kurulmuştur.

Bilimsel, evrensel doğrular saptırılarak iktisat kitaplarında ders olarak okutulmuştur. Yeryüzünde geometrik dizi olarak artan varlıklar, tüm bitkiler ve onlarla ilgili oluşumlardır. Bu nedenle de, Dünya'daki insanlar için ASLA ve ASLA AÇLIK TEHLİKESİ YOKTUR. Yeryüzünün doğal halinde, insanlar, yaratılış kurallarına sadık kalarak üretim yaparlarsa trilyonlarca insan, aç kalmadan ,beslenerek yaşar. Bugünkü düzenin sarsılmasının nedenlerinden biri, yalan ve hileler üzerine kurulmuş olmasıdır. Ve yeni dünya insanlık düzeni, yaratılışa uygun gerçekler etrafında kurulmalıdır.

Tanrı fabrikaları, yeniden özgür bırakılmalıdır. İnsanların kurduğu fabrikalar ,başta silah ve benzerleri kapatılmalıdır. İnekler ,koyunlar ,keçiler, tavuklar ,balıklar ve tüm deniz canlıları, özgür, doğal ortamına dönmeli.Doğal ortamlar, yaratılış biçimine göre serbest bırakılmalı. Yöresel ve mevsimsel ürünleri ,üretme ve tüketme dönemine geçilmelidir. Yarınlar için, stok yapmak biriktirmek yerine, toprağı, havayı ,suyu bunlarla ilgili tüm doğal değerleri korumaya alınması ön plana çıkarılmalı. Yüzlerce yıl için, onlarca yıl için stok yapmak, biriktirmek, depolamak olanaksızdır. Ayrıca, doğal gerçekliğe ve akılsal gerçekliklerede uygun değildir.

Halbuki ,toprağı, havayı, suyu, ve bunlarla ilgili tüm doğal disiplinleri koruyarak onlarca, yüzlerce ,binlerce yıl ,insan evladı, Dünya üzerinde yaşamayı sürdürür. Sözü edilen gerçeklik sadedir.Basittir.Anlaşılması ve uygulanması kolaydır.

İçinde bulunduğumuz dönem.Yani ‘’Virüsel Dönem,’’ tüm Dünya insanları için bir sınavdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar