Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

Gazi olmayı istismar etmeyelim


Tek gayemiz öldüğümüzde Albayrağın tabutumuza sarılarak mezara defnedilmek.

Ne hikmettir ki, gazi olmak için her kapıya koşanlar, her kapıdan medet umanlar, aradan geçen yıllar sonra, ellerinin boş olduğunu,  mağduriyetlerinin kullanıldığını öğrendiler.
Gönülden ve yürekten çabalayanlara da çirkin bir isim taktılar, yetmedi ayrımcılık yaptılar, yetmedi birbirileri üzerinde üstünlük gösterisine geçtiler.

Sonuç?

Saygısızlık:

Tahammülsüzlük:

Hoşgörüsüzlük:

İnsanların Gazilerine olan ön yargıları ve saygı göstermemeleri.

3 yıldır çok yoğun olarak ailemden fazla ilgilendiğim davamda, iş arkadaşlarım ve kader arkadaşlarım tarafından uğramadığım iftira, aklımın ucundan geçmeyen dedikodu, aşağılama, hakaret, taciz, tahrik yetmedi sözlü şiddet gibi olaylara maruz kaldım. Çok kişinin aklını başkalarının kullandığını da gördüm her olayı değişik şekilde bir yerlere (ispiyon) aktaranı da.

Her işe, her konuya, her yere başkanlarımın uzanamayacağı yerde, bu eksikliği kendime vazife bildim. İnternet sosyal medya üzerinden 19 bin gazimin hakkını, haksızlığını herkese anlatmaya çalıştım. Gazi’lik unvanımız konusunda bugüne kadar hiç güncellenmeyen, 1953 yılında bakanlar tarafından düzenlenen 1053 nizamname ve T.S.K. sağlık yönetmeliği mağduru ve doktorlar tarafından düzenlenen epikriz yüzünden haksızlığa uğradığımızı tebliğ etmediğim, hiçbir kurum, kuruluş, S.T.K. kalmadı.

 

 

41454924_893807397482452_8646456778227187712_n.jpg


3 Eylül 2018 pazartesi günü, Ankara Keçiören meslek hastalıkları hastanesine, vücudumdaki şarapnel, mermi ve mermi izi sebebi ile ülkemizin her ilinden gelen gazilere misafir olduk. Hastanemizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan Hastanede görevli hocamıza ve diğer dallarda uzman olan arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

3713 Terörle Mücadele Sırasında, yanıcı, delici ve patlayıcı ateşli silahlarla yaralandığımızı, his kaybı, sinir kaybı, uzuv kaybı ve şarapnel parçaları, vücudumuzdaki mermi ve mermilerin girip çıkarak bizleri ne kadar psikolojik ne kadar ruhsal ne kadar fiziksel engellediği, yapılan testler ve çekilen filmler sonucunda, hastanemiz ve doktorlarımız tarafından tescillenmiş olacaktır.
 

41310747_256369598349298_4180940419711893504_n.jpg


Ankara Keçiören Meslek hastalıkları hastanemizde görev yapan Öncelikle tüm hocalarımıza sonra hastane personeline B.Blok 2 katta görev yapan personel ve kat görevlilerine ayrı ayrı Teşekkür eder, şükranlarımızı tüm misafir olan gazilerimizin adına sunarım.

 

images.jpg  indir.png    Twitter-Blog-Post-Photo.png    WhatsApp-Profil-Resmi-Gözükmüyor-Resim-Yok.jpg


Bizleri ziyarete gelen İzmir’den hülya KARADENİZ, Antalya’dan Havva GÖLBEZ dernek başkanı ve yardımcısına, Terörle Mücadele Sırasında Yaralanan 19 bin mağdur arkadaşımızın hakkını savunan Malul Sayılmayan Gaziler Dernek Başkanı Mesut KILIÇASLAN’a TÜBİTAK çalışanlarını ziyarete gelen sendika başkan yardımsı na, 14 mermi bir de el bombası yiyerek gaziliğini alamamış Mehmet Ali DEPEL gazime, 24 yıllık asker arkadaşım candan gönül parçam bölük çavuşum Galip Katı ve Hüseyin DOĞRU ‘ya.

Malul Sayılmayan Gazilerin Abisi, İstanbul 24. 25. 26, dönem milletvekilimiz METİN KÜLÜNK vekilimize. Mersin'de toplantıda bulunan, toplantı arasında telefonla arayan NGAZETE imtiyaz sahibi Nuray BAŞARAN DEMİR ve eşi Levent DEMİR beyefendiye, Milli Mücadele Destek Ve Yardımlaşma Platformu Kurucusu Oktay ÇİFTÇİ’ye Tvitter üzerinden Almanya’dan geçmiş olsun mesajı atan Dr Metin ÇAKIR hocama, Dünyanın çeşitli ülkelerinden ve TÜRKİYE’ nin 81 ilinden Telefon,   Watsap ve facebook üzerinden geçmiş olsun mesajlarını ileten tüm sevenlerime teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

*

                                                                          86D8679B-52F1-4763-9975-F2B3F8B6BDFE-324x160.jpeg


Sayın TÜRKİYE CUMHURİYETİ Başkanım


Bizler vatan görevini bir karşılık için yapmadık,

Devlet babadır vatandaşı evladıdır, evlatlar arasında hakkıyla eşit davranmak Efdal olanıdır, bizlere bir kimlik ve madalya verilsin istedik. Maaş istemiyoruz.

Gazilik unvanımızı, bir de şehit ve gazi yakınlarına tanınan sosyal hakları istiyoruz. Bizzat cephede savaşmış bu vatanın evlatları kınalı kuzuları hak etmiyor mu?

Bizler bir gecede yaralanmadık, onlarca savaşa girdik. Şehit ve gaziler bizim silah arkadaşlarımızdır, Onların yakınlarına tanınan sosyal hakları bizlere de tanıyın ki sosyal adalet yerini bulsun. 19 bin gazimiz hakkını almış olmanın mutluluğunu yaşasın, her ne kadar ne istedinizse verdim deseniz de 19 bin kişi mağdur ülkemizde  

 

Sonuç olarak taleplerimiz;

1- Gazilik kimliği istiyoruz. Öldüğümüzde Albayrağın tabutumuza sarılarak defnedilmek

2- 3713 terörle mücadelede gazilere tanınan sosyal hakları istiyoruz

3- Kamuda çalışan işçi ve memur kardeşlerimize memleketlerine nakil hakki verilmesini yönetmelikte değişiklik yaparak bu hakların hak sahiplerine iadelerini istiyoruz.

(Genelde 40 yaş üzerinde işe girdiklerinden ve yeni bir sosyal çevreye uyum sağlayamıyorlar)

(Mustafa Kurubacak)

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum