Fatma Girik'in Vasiyeti Ortaya Çıktı. Ünlü Sanatçı Mal Varlığını Kime Bıraktı?

Fatma Girik'in Vasiyeti Ortaya Çıktı. Ünlü Sanatçı Mal Varlığını Kime Bıraktı?

Çoklu organ yetmezliği sebebiyle 79 yaşında vefat eden Fatma Girik'in, mirasını kimlere bıraktığı ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın usta ismi 79 yaşındaki Fatma Girik, yaşamını yitirdi. Sanatçının ölüm haberi başta sanat dünyası olmak üzere herkesi yasa boğdu. Girik'in cenazesiyle ilgili daha önce yaptığı bir açıklama da yeniden gündeme geldi.

Fatma Girik 2019 yılında Posta'ya verdiği bir röportajda, "Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin" demişti. Ölümünün ardından nasıl bir cenaze töreni istediğinden bahseden usta oyuncu, "Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Fatma Girik'in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı'ya bıraktığı ortaya çıktı.

YeniÇağ'da yer alan habere göre; Girik'in yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan koruyucu aile olarak yanına aldığı manevi kızı Ahu'ya da mirasından pay ayırdığı öğrenildi.

ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ SONUCU ÖLDÜ

Usta sanatçının hayatını kaybettiği hastaneden yapılan yazılı açıklamada, "Türk sinemasının çınarı ve değerli oyuncusu Sayın Fatma Girik, Kovid 19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görmekteyken gelişen, çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler