Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

Eski Komandolar Düzce Kampı Etkinliğinde Buluşuyor

İsimsiz Kahraman Komandolar 5. Dağ ve Komando Bölüğü Buluşuyor.

ekran-goruntusu-2021-08-24-062808.jpg

28, 29, 30 Ağustos ta Askerlik vazifesini Hakkâri Dağ ve Komando Tugayı, 2. Tabur 5. Dağ Ve Komando Bölüğünde yerine getiren ve Yurdumuzun çeşitli illerinden bir araya gelerek Geleneksel hale gelen Komandolar Buluşuyor etkinliğinin bu yıl 6. sını Düzce' İlinde geçitli çadır kampında yapacaklar.

Bu etkinlikte; Yıllardır bir birlerini göremeyenler bu buluşma ile bir araya gelerek hasret gidermeleri, dostluk ve muhabbet ortamında güzel sohbet ile anıların tazelendiği, semaverlerde çayların demlendiği, doğanın içinde çadır ve kamp havasında olacak 3 günlük moral ve motivasyon çadır kampı yapacaklardır.

ekran-goruntusu-2021-08-24-063031.jpg

 Yanı başında Şehitlik makamına ulaşan asker arkadaşlarının anılacağı, Gazilerin ve askerden sonra hastalık ya da kaza sebebi ile vefat edenlerin hatırlanacağı, yeniden o askerlik günlerini ve hatıraları hatırlanarak güzel sohbetler eşliğinde özlem giderecekleri kamp etkinliği, İstiklal marşının okunmasıyla başlayıp,  komando andı ile devam edip, emekli ve terhis olmuş subay, astsubay ve uzman ile erbaş ve er olarak görev yapan komandoların da katılımları ile daha da neşeli ve şen bir ortam haline gelecek,

N Gazete Gazim ne diyor köşe yazarımıza etkinlik ile bilgi veren 6 yıldır Etkinlik ve emeği hiç tükenmeyen enerjisi ile Komandoları birleştiren birlik ve beraberlik duygumuzu artıran Mehmet YÜCE ve ekip arkadaşları komando Aarkadaşlarına şöyle seslendi;

ekran-goruntusu-2021-08-24-063043.jpg

 ‘‘Birlik ve beraberlik içerisinde 6. sını düzenleyeceğimiz bu etkinliğe Askerlik görevini 1994-1998 yılları arasında Hakkâri Dağ ve Komando Tugayı’nda 5. Dag ve Komando Bölüğünde yapan emekli veya terhis olmuş kahramanları Düzce iline Geçitli çadır kampı bölgesine 28-29-30 Ağustos’ta doğanın içinde ve Pandemi kuralların uygulanacağı 3 günlük moral ve motivasyon kampına bekliyoruz’’ diye seslendi.

Bu vesile ile gelmek isteyen etkinliğe katılmak isteyen herkes davetlidir.bizde ngazete gazim ne diyor olarak katılacağız şimdiden herkesin enerjisi hiç tükenmesin diyorum.

Yazmaya devam edeceğim Beni izlemeye devam edin. Doğru yerdesiniz beni takip edin.

Mustafa GAZİM  (Kurubacak )

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum