Erkekleri kadınlardan soğutan davranışlar! Bu hareket ilişkileri bitiriyor

Erkekleri kadınlardan soğutan davranışlar! Bu hareket ilişkileri bitiriyor

Erkekleri bir anda kadınlardan soğutan davranışlar var. Mutlu ve güzel giden ilişkinizde birden partnerinizin hareketlerinde değişim gözlemlediyseniz onu kendinizden uzaklaştırmış olabilirsiniz...

Erkekleri bir anda kadınlardan soğutan davranışlar var. Mutlu ve güzel giden ilişkinizde birden partnerinizin hareketlerinde değişim gözlemlediyseniz onu kendinizden uzaklaştırmış olabilirsiniz. Kadınların farkında olmadan yaptığı bazı davranışlar erkeklerin ilişkilerden soğumasına ve uzaklaşmasına sebep oluyor. Sürekli aramak ya da fazla takıntılı davranışlar erkeklerin gözünü korkutuyor ve o ilişkide bulunmayı asla istemiyorlar. Erkekleri kadınlardan soğutan davranışları araştırdık.

Bazen sevgilinizin bir anda uzaklaştığını hissedersiniz. Bu durumu anlamakta zorluk çekiyor olabilirsiniz. Ancak sevgilinizin uzaklaşma sebebi farkında olmadan yaptığınız davranışlar olabilir. Erkeklerin hoşlanmadığı davranışlar nelerdir? diye merak ediyorsanız gelin bu sorunun yanıtına birlikte bakalım...

HER AN İLETİŞİM HALİNDE OLMAK

Erkeklerin bir anda soğumasının sebepleri arasında sürekli iletişim halinde olmak yer alıyor. Gün içerisinde partnerinizi sürekli arıyorsanız ve konuşmak istiyorsanız muhtemelen kısa sürede sizden uzaklaşabilir.

Erkekler sürekli arandığında boğulmuş gibi hissediyorlar. Özgür olamadıklarını düşündükleri an ilişkiyi bitirmek istiyorlar.

Gün içinde ne yaptıklarını ya da nereye gittiklerini sürekli bildirmek zorunda hissettiklerinde partnerinden hemen soğuyabiliyorlar. Bu sebeple partnerinizi aşırı arayarak onu kısıtlamayın. Gün içinde özel zamanlar ayırmasına izin verin.

DIŞ GÖRÜNÜŞE TAKINTILI OLMAK

DIŞ GÖRÜNÜŞE TAKINTILI OLMAK

Erkekler kadınlarda dış görünüşe dikkat eder. Bakımlı ve gösterişli kadınlarla olmayı severler. Ancak dış görünüşüne fazla takıntılı olan kadınlar erkekleri bunaltabilir.

Sürekli diyet ve kalori hesabı yapan ya da sürekli estetik merkezlerinde soluğu alan bir kadınla beraber olmayı istemezler. Böyle durumlarda karşısındaki kadının dış görünüşüne takıntılı olduğunu düşünürler. Bir süre sonrada bu durumdan sıkılıp ayrılmak isteyebilirler.

Ne giyeceğinizi saatlerce düşünen ve makyajı saatler süren bir kadınla beraber olmak erkekler için bazen kâbus olabilir. Bu sebeple çok takıntılı davranışlardan uzak durmanız daha sağlıklı bir ilişki yürütmenizi sağlar.

SÜREKLİ KENDİNİ ÖVEN KADINLAR

SÜREKLİ KENDİNİ ÖVEN KADINLAR

Herkes kendini beğenmeyi ve güzel özelliklerinden bahsetmeyi sever. Ancak erkeklerin büyük bir kısmı sürekli kendinden bahseden ve kendini öven kadınları çekici bulmuyor.

Erkekler ilişkide ilgi görmekten hoşlanıyor. Sürekli kendini anlatan kadınlar erkeklerin kendilerini ilgisiz hissetmelerine sebep oluyor.

Ayrıca bu kadınların özgüven sorunu yaşadığını düşünüyor. Böyle olduğunda da ilişkiden koşarak uzaklaşmak için ellerinden geleni yapıyor.

AŞIRI KISKANÇ OLMAK

AŞIRI KISKANÇ OLMAK

Kıskançlık erkeklerin bazen hoşuna gider. Ancak davranışlarınızda aşırıya kaçıyorsanız bu durumdan rahatsız olabilir.

Erkek arkadaşınızın ailesine, sosyal çevresine ya da iş hayatına karşı kıskançlık yapmaya başladıysanız bunu hemen bırakın.

Çünkü erkekler kıskançlıklar aşırıya kaçtığında kendilerini kısıtlanmış hissediyor. Bu kadınları özgüvensiz buluyor.

Erkeklere göre bir kadını çekici gösteren şey özgüvenli olmaları. Bu sebeple aşırı kıskanç kadınları özgüvensiz olarak görürler ve böyle bir ilişkiyi sürdürmeyi istemezler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler