Erdoğan’dan Mustafa Destici’ye sert uyarı! Cumhur İttifakı'nda kriz

Erdoğan’dan Mustafa Destici’ye sert uyarı! Cumhur İttifakı'nda kriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin hayat pahalılığı eleştirilerinden rahatsız olduğunu kendisine söylediği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mustafa Destici arasında geçtiğimiz günlerde geçen görüşmeden dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Erdoğan’ın Destici'ye “Hayat pahalılığı eleştirilerini bırakın” dediği öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN DESTİCİ'YE DİKKAT ÇEKEN UYARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ye yaptığı ziyarettin arka planında; “BBP’nin ekonomik kriz ve hayat pahalılığıyla” ilgili eleştirileri olduğu ortaya çıktı.

4 yılın ardından ilk kez BBP Genel Merkezi’ne giden Erdoğan, Destici’yle görüşmesinde, son aylarda Destici ve parti kurmaylarının yoksulluk ve ekonomik kriz üzerinde yaptığı açıklamalarda rahatsız olduğunu aktardı. Erdoğan’ın ziyarettin ardından Destici’nin ekonomik krizle ilgili yapacağı açıklamaların tonunu düşürüp düşürmeyeceği merak ediliyor. Ayrıca ikili görüşmelerde, hal yasası, seçim kanunu ve ittifaklar, terörle mücadele ve Rusya ile Ukrayna savaşanın ele alındığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler