Düğünde şoke eden anlar! Damat gelini böyle ifşa etti

Düğünde şoke eden anlar! Damat gelini böyle ifşa etti

Çin'de gerçekleşen bir düğünde, karısının kendini aldattığı görüntüleri yayınlayan damadın videosu 3 yıl sonra sosyal medyada viral oldu. 6 milyon görüntüleme ve binlerce yorum alan video...

Çin'de gerçekleşen bir düğünde, karısının kendini aldattığı görüntüleri yayınlayan damadın videosu 3 yıl sonra sosyal medyada viral oldu. 6 milyon görüntüleme ve binlerce yorum alan video, sosyal medyayı ikiye böldü ve günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Çin'in Fujian eyaletinde gerçekleşen bir düğünde Damat, yeni evlendiği eşinin onu aldattığını gösteren bir videoyu devasa bir projektör ekranına yansıtarak tüm davetlilere izlettirdi. 'Aldatan Gelin' etiketi ile sosyal medyada yayılan videoda, gelin ve damadın düğünün gerçekleşeceği alana doğru koridorda yürüdüğü görülüyor. Çift sahnenin ortasına geldiğinde ise arka planda gelinin kocasını aldattığı video yayınlanmaya başlıyor.

'BUNU BİLMEDİĞİMİ Mİ SANIYORDUN?'

Devasa alana yansıtılan görüntü salonda kısa bir soğuk duş etkisi yaratırken damat gelini iterek 'Bunu bilmediğimi mi sanıyordun?' diyerek bağırıyor. Gelinin ise elindeki çiçeği eşine fırlattığı görülüyor.

Videoda damadın aldatıldığı kişinin gelinin hamile kız kardeşinin kocası olduğu bilgisi yer alıyor.

Düğünde şoke eden anlar Damat gelini böyle ifşa etti

3 YIL SONRA VİRAL OLDU

2019 yılında Çin'de yaşanan bu olay 3 yıl sonra sosyal medyada viral hale geldi. TikTok'ta yeniden yayınlanan video çok kısa süre içerisinde 6 milyon görüntüleme, binlerce yorum aldı ve bugün Batı medyasında geniş yer buldu.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Videoyu izleyenlerin çoğu damadın tarafında yer alıp gelinin hak ettiğini bulduğunu söylese de söz konusun intikam sosyal medyayı ikiye böldü.

Damadın tarafında yer alan kullanıcılar, 'En iyi intikam tüm aile ve arkadaşlarının önünde alınan intikamdır', 'Gelin hak ettiğini buldu', 'Onu herkesin önünde utandırmak Düğün masraflarına değmiştir' gibi yorumlarda bulundu.

Düğünde şoke eden anlar Damat gelini böyle ifşa etti

Diğer bir grup kullanıcı ise damadın aldatıldığını bile bile neden kadınla evlendiğini sorguladı. Kullanıcılardan biri, 'Tüm bunları bildiği halde neden nikah masasına oturdu?' dedi, başka bir kullanıcı da benzer şekilde 'O kadar parayı neden bu düğüne harcadı?' sorusunu sordu.

GELİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN YAPMIŞ

Asia One'da yer alan haberde videodaki çiftin iki yıl süren ilişkileri sonrası evlenmeye karar verdiği, damadın aldatıldığını öğrendikten sonra gelini 'küçük düşürmeye' karar verdiği bilgisi yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler