Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

DOLUNAY BOŞLARI DOLDURACAK

Girişimlerimizin ve emeklerimizin sonuçlarını kesin bir şekilde alacağımız yeni bir döneme giriyoruz. Öngörülerimizin sonucunu merakla beklediğimiz ve sonuç odaklı düşünme eğilimi içinde olacağımız bir süreçteyiz. Beklentilerimizin somutlaşması ve önümüzü daha net görmek adına gerçekleşen Dolunayı, boşluğunu hissettiğimiz hangi konular varsa o alanlarda değerlendirmek, hepimiz için faydalı olacaktır.


19 Kasım 2018 tarihinden itibaren etkili olacak Dolunay, bu hafta İkizler – Yay burçları aksında gerçekleşiyor. Bu, bizi geliştiren cömert Jüpiter’in etkisi ile de duygusal durumlarımızda ve alacağımız kararlarda daha büyük rol oynayacak.

Özellikle bu hafta başımıza gelen olayları ne çok iyi, ne de çok kötü olarak abartmaktan kaçınmalıyız. Makul şekilde kalarak kendimizi kontrol altında tutma öğretisini dolunayla deneyimleyeceğiz.

KOÇ: Bu haftaki dolunay etkisi, güçlü ve derin ilişkiler kurma isteğinizi tetikleyecektir. Ayrıca ortaklıklara dikkat etmeniz faydanıza olacak. Yakın çevreniz veya ailenizle birlikte daha keyifli zamanlar sizi bekliyor ancak bazı arkadaşlıklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Dolunayın abartılı hisleri ile kıskançlıklar söz konusu olabilir.

BOĞA: Gerçekleşen dolunay, beden enerjinizi yükseltmeyle ilgili niyetlerinizi ön plana çıkartıyor. Mevcut bazı durumlarınız sizi mutsuz ediyorsa, daha farklı alışkanlıkları benimsemek olumlu hissetmenizi sağlayacaktır. Sigarayı bırakmayı veya spora başlamayı düşünen boğalar için şu an ideal bir zaman. İyi bir egzersiz planı ve besleyici diyetler sizi yenilemeye yardımcı olacaktır. 


İKİZLER: İkizler ve Yay aksında gerçekleşen Dolunay bu hafta yaratıcılığınızı oldukça tetikleyecek. Bu yaratıcılıkla vizyonunuzu anlayamayanlar sizi bastırmaya çalışabilir, şaşırmayın. Başkalarının eleştirileri sizi etkilemesin. Art niyetle karşılaşsanız da yolunuza devam etmeniz durumunda çabalarınız sonunda anlaşılacak ve takdir toplayacaktır.


YENGEÇ: Yengeçlerin derin içgüdüleri bu dolunayla tetikleniyor. Ailenize uygun bir program oluşturmak, stresten arınmanıza yardımcı olacaktır. Ev hayatınızı bir öncelik haline getirmek, yakınlarınızla zaman geçirmek hayatınızı zenginleştirecektir. Yöneticiniz Ay ile beraber yakınlarınızla yeniden bağlar kurarak, mutlu anlar geçirebilirsiniz.
 

ASLAN: Bu dönemde seyahat etme, kitap okuma ve eğitim kursları gibi aktiviteler ufkunuzu genişletmek için iyi olacaktır. Becerilerinizi arttırmak, zihninizin aktif kalmasına yardımcı olacak ve size çok yönlü bir insan olma özelliği kazandıracaktır. Uzun zamandır tasarladığınız projeleriniz için bu Dolunay haftasında sonuca ulaşabilirsiniz!


BAŞAK: Dolunay enerjisi, olaylara başka bir açıdan bakmanıza fırsat tanıyabilir ve bu sayede içinizdeki karmaşayı geride bırakmanıza yardımcı olacaktır. Bu süre içinde değişikliğe yönelmeniz size yeni kazanımlar getirecektir. Zamanla birlikte hareket edin ve yeniliklere açık olun. Bu sizi iş hayatınızda da ekibinizin gözde üyesi yapabilir.


TERAZİ: Dolunay enerjisi sizde karar almayı, projeler başlatmayı, temas kurmayı ve yeni tohumlar ekme hislerini tetikleyebilir. Gizlenmiş bazı konular ve diyaloglar bu hafta yüzeye çıkabilir, bunların kararlarınızı etkilemesini izin vermeyin. Uzun vadeli hedefler belirlemek ve akılcı seçimler yapmak çevrenizi sağlam tutmanıza yardımcı olacaktır.


AKREP: Bu hafta sosyalleşme ve liderlik yetenekleriniz daha ön plana çıkabilir. Bu hareketlilik iş hayatınızdaki başarılarınızı da tetikleyecek. Birden parlama ile rekabetle karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise heyecanınızı ve tutkunuzu arttıran Dolunay ile beraber hayatınızda olan özel kimselerle bağlarınızı daha da güçlendirebilirsiniz.


YAY: Dolunay enerjisinden en çok etki alacak burçlardan bir diğeri de bu hafta sizsiniz. Bu hafta iş ortaklarınızla güçlü ve daha derin ilişkiler kurma isteğiniz tetiklenebilir. Sosyal çevrenizle birlikte toplantılar ve keyifli buluşmalar sizi bekliyor. Seyahatleriniz ve sosyal olmanız bir yandan iyi gibi gözükürken, bir yandan da kıskançlıkları hayatınıza çekebilir, dikkat edin.


OĞLAK: Dolunay enerjisi, hayatınızı etkileyebilecek dış faktörleri tetikleyecektir. Bu yeni durumlar netleştiğinde, mevcut planlarınızın değişme ihtimaliyle karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan yeni beceriler öğrenmek için iyi bir dönemdesiniz. Bunu teknoloji gerektiren işlerde ya da yabancı dil öğrenme gibi, kariyerinize katkı sağlayacak fırsatlara çevirmek isteyebilirsiniz.


KOVA: Dolunay etkisi, bu hafta artan maddi güvenlik gereksinimlerini tetikleyebilir. Bu süreçte finansal sorunlarla canınız sıkılabilir zira ödemeler ve verecekler konusunda daha temkinli olmak isteyebilirsiniz. Dolunay, çözümler bulma konusunda size yeni fikirler sağlayabilir böylelikle maddi kaynaklar için koşulları iyi değerlendirip çözüme ulaşabilirsiniz. 

BALIK: Bu hafta ev hayatı önceliğiniz haline gelebilir ayrıca yakınlarınızla güzel zaman geçirmek sizi daha iyi hissettirecektir. Dış odaklar hayatınızda etkili olduysa, şimdi bunu tersine çevirmek için gerekli enerjiye sahip olacaksınız. Çevrenizde sizi eleştiren kişilere karşı bu Dolunay sürecinde, yakınlarınızla yeniden güçlü bağlar kurup, güvende olma hissi içinde kendinizi bulabilirsiniz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar