Cuma-Cumartesi İddaa Tahminleri

101-Başakşehir-Göztepespor Tahmin:İy 0  2.45


Başakşehir bu maçta cok favori olsa da Göztepe küme düşmemeye oynuyor.Son haftalara girildiğinden düşme hattındaki takımların alacakları  bir puan bile çok değerli.Başakşehir ligin gectiğimiz son 3 hafta maçlarının  ilk yarı sonucu 0 bitti.Göztepe ilk yarıdan teslim olmamaya çalışacağını da düşünürsek ve oynadıkları son 5 lig maçının 4’ünün ilk yarısı 0 bittiğinden ilk yarı 0 denenebilinir bu maç için.

102-Augsburg-Bayer Leverkusen Tahmin: Ms 2  1.50


Augsburg son 2 haftada aldığı 6 puanla artık düşme hattındaki Stuttgart’la puan farkını 10’a çıkardı ve seneyede Bundesliga’da devam edeceğini gösterdi ve artık lig maçlarının çokta bir önemi kalmadı.Leverkusen ise son 2 haftada aldığı 6 puanla seneye Avrupa’ya katılmak istediğini gösterdi.Leverkusen için maçın çok daha önemli olduğunu düşündüğümden Leverkusen galibiyeti denenebilinir.

103-Bordeaux-Lyon  Tahmin:Kg Var 1.40


Bordeaux’un ligde herhangi bir hedefi olmayabilir ama evinde oynadığı maçlarda kolay teslim olmuyor. Lyon ise son maçta Angers’ı yenerek ligdeki kötü gidişine son verdi. Lyon daha favori gözüksede unutmamak gerekiyor ki aralarında oynanan son 8 maçın 7’sinde karşılıklı gol olmuş. Gene iki takımında gol atacağı bir maç olacağını düşünüyorum.

106-Tottenham-West Ham Tahmin: Ms 1  1.30


Tottenham ligde Arsenaş,Chelsea,Manchester United’ın puan kaybettikleri haftada altın değerinde 3 puan aldı.Tottenham’ın bu avantajı sürdüreceğini düşünüyorum her ne kadar haftaiçi Şampiyonlar ligi mücadelesi olsa da Tottenham’dan evinde puan almak cok zor West Ham ise bu sene deplasmanda istediği etkiyi gösteremedi ve ligin en az puan alan 5 takımından biri.Tottenham yener mantıklı bahis.

109-Rizespor-Sivasspor Tahmin:Ms 1  1.80


Rizespor ligi 5.  bitirmek için mücadele ediyor eğer Galatasaray Türkiye kupasını kazanırsa ligde 5.  bitirene Avrupa kupalarına katılma hakkı sağlayacak.Sivasspor’un ligde herhangi bir hedefi olmadığından son haftalarda oynadığı maçlarda ki puan kayıpları şaşırtmıyor.Rizespor evindeki güzel oyununu sürdüreceğini ve maçı kazanmaya daha yakın taraf olacağını düşünüyorum.

111-Eintracht Frankfurt-Hertha  Tahmin:Ms  1  1.25


Hertha Berlin ligde herhangi bir hedefi yok ,Frankfurt ise direk Şampiyonlar ligine katılmak için mücadele ediyor.Ligde son 2 haftada Eintracht Frankfurt kazanamasa da önemli eksikleri bulunan Hertha Berlin karşısında evinde taraftar baskısıyla rahat kazanıp 3 puanı alan taraf olacağını düşünüyorum.


112-Fortuna Dusseldorf-Werder Bremen Tahmin:Ms  2  1.95


Werder Bremen için kalan fikstürde en kolay macı bu diyebiliriz.Avrupa hedefi varken bu maçtan sonra sırasıyla Dortmund,Hoffenheim ve Leipzig’le oynayacaklar.İki takımda gol yollarında çok başarılar ama Werder Bremen ,Avrupa kupalarına katılmak için bu mücadeleden çıkaracağı 3 puanın çok önemli olduğunu bildiklerinden daha motivasyonlu oynayacaklarını düşünüyorum.Werder Bremen’in kazanması sürpriz olmaz.

149-Fenerbahçe-Trabzonspor Tahmin:Ms 02çs  1.57


Moses ve Mehmet Ekici’nin eksikliği gecen hafta Alanya deplasmanında çok arandı bu haftada bu iki oyuncusundan yoksun olacağından, sol bek bölgesinden İsmail sarı kart cezalısı Hasan Ali şüpheli olmasından oynamaması durumunda Fenerbahçe sadece hücumsal anlamda değil defanssal anlamda da sorun yaşayacağını düşünüyorum ama genede Trabzon kazanır diyemem çünkü Fenerbahçe evinde büyük maçlarda ne olursa olsun kolay yenilmiyor.Trabzon yenilmez bu maç için mantıklı bir tercih.

123-Leganes-Celta Vigo Tahmin:Kg Var 1.80


Celta Vigo’nun bu deplasmanda sonra evinde Barcelona ve sonrasında Bilbao deplasmanına gidecek olmasından dolayı bu deplasmandan puan hatta puanlar çıkarması gerekiyor.Leganes son haftalarda küme düşme ihtimali kalmadığından çok geriye yaslanmadan oynuyor ,Celta Vigo’da Okay Yokuş’un eksikliğini de göz önünde bulundurursak karşılıklı gol olma ihtimali olduğunu düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum