Çiçekleri Kopardılar, Mesajı Da 'Ç'aldılar!

Çiçekleri Kopardılar, Mesajı Da 'Ç'aldılar!

Kraliçe II. Elizabeth’in vefatı, oğlu Charles’ın tahta çıkışı için iş insanı Hüseyin Özer’in yaptırdığı Türk bayrağı motifli çiçek tahrim edildi. Üzerindeki mesaj çalındı.

Yaşamını İngiltere’nin başkenti Londra’da sürdüren ünlü gurme ve Sofra Restorantlarının kurucusu, iş insanı Hüseyin Özer’in, Türk bayrağı motifli Kraliçe Elizabeth’e taziye ve Kral Charles’e kutlama çelengi tahrip edildi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 8 Eylül’de hayatını kaybetmesinin ardından, sevenleri tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’daki Buckhingham Sarayı, Windsor Kalesi ve Kensington Sarayı’na bırakılan çiçek ve mesajlar arasında Türk bayrağı motifi ile dikkat çeken Hüseyin Özer’in çelenginde yer alan çiçekler koparıldı, üzerindeki mesaj da çalındı.

Özer, Kraliçe II. Elizabeth’in ölümü nedeniyle taziyelerini; oğlu Prens Charles’ın da tahta çıkması nedeniyle tebriklerini bildiren bir mesajın yer aldığı Türk bayrağı motifli kırmızı beyaz çiçek sosyal medyada da büyük ilgi görmüştü.

Hüseyin Özer’in adı geçen çelenginde, Kral Charles III Annenizi, hükümdarımızı ve Kraliçemizi kaybettiğimiz için en derin taziyelerimizle. Kral Charles III olarak saltanatınızı huzurluca için Allah'a ve Tanrı'ya dualar gönderiyorum ifadeleri yer almıştı.

Özer, bu sabah sosyal medya üzerinden ilettiği mesajda, çelenk üzerindeki çiçeklerin koparıldığını, taziye ve kutlama mesajının da alındığını (çalındığını) bildirdi.

İŞTE TÜRK BAYRAKLI ÇİÇEK ÇELENGİNİN İLK HALİ

BU DA TAHRİP EDİLMİŞ HALİ

İş insanı Hüseyin Özer, Türk bayraklı çiçek çelengindeki çiçeklerin koparılmasına tepkili...

Çiçekler koparılınca taziye çelengi bu hale geldi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler