CHP’de İzmir krizi sürüyor

CHP’de İzmir krizi sürüyor

Yedisi büyükşehir, 353 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıklan CHP'de İzmir krizi devam ediyor. Anket üstüne anket kararı alan CHP’nin mevcut başkanı Soyer ile ilgili kararının netleşmemesi İzmir’de belirsizliğe neden oluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Tunç Soyer krizi devam ediyor. İstanbul’da İmamoğlu’nu, Ankara’da Yavaş’ı aday gösteren CHP’nin mevcut başkan Tunç Soyer ile ilgili kararının netleşmemesi İzmir’de belirsizliğe neden oluyor. Bugünkü PM’den de İzmir’le ilgili kararın çıkması beklenmiyor.

BİR ANKET DAHA

Memnuniyet anketinin yaptırıldığı İzmir'de CHP'nin tatmin olmadığı ve bir anket daha yapma kararı alındığı belirtildi. Başkan Soyer ise bu durumdan rahatsız ve bunu CHP yönetimine aktardı.

BUĞRA GÖKÇE İSMİ KULİSLERDE

Buğra Gökçe isminin kulislerde en çok konuşulan isim olduğu belirtilirken, DEM’in de İzmir’i yakından takip ettiği biliniyor. DEM’in İstanbul, Ankara ve İzmir için ittifak yapması halinde tercihinin Tunç Soyer olacağı belirtiliyor.

MUHARREM İNCE İDDİALARINA ÖZEL'DEN CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’den İzmir adayı gösterileceği iddialarına cevap verdi. Özel, “Bir partinin genel başkanına, başka bir partinin genel başkanının belediye başkanlığı teklif etmesini saygısızlık olarak görürüm” demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler