Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

BU HAFTA KENDİMİ SANSLI HİSSEDİYORUM

Kuantumcuların merakla beklediği tarih geldi ve sonunda bu hafta Güneş ile Jüpiter kavuşum pozisyonuna girdiler. Bu ilerlemek istediğimiz veya büyümesini dilediğimiz kazançlarda, yeni fırsatların adeta Güneş gibi doğması ve hayatımızı aydınlatmaya başlamasını müjdeler.

Bu hafta aklınızdan güzel şeyler geçirin, güzel temalara odaklanın. 
Yılın başından itibaren astrologların iple çektiği şans potansiyeli oldukça yüksek bu kıymetli günlerde herkese iyi niyet dolu, bol şifalı bir süreç dilerim.

Gökyüzündeki ender Güneş - Jüpiter kavuşumlarının kıymetini bilerek en iyi şekilde faydalanmanızı temenni ederim. 
 

Gelelim kavuşumun etkilediği burçlara...
 

KOÇ: Sezgileriniz ve öngörülerinizin daha faal olduğu bir haftaya girdiniz. Bu haftaki kavuşumda, duygusallık ve seziler koç burcunda ve yükseleni koç olanlarda oldukça artabilir. Vicdanınıza kulak vermeniz karşınıza çıkabilecek olası kritik durumlarda kontrolü sağlayacaktır. Koçlar için bu hafta önemli olan, organize ve planlı hareket edebilmek. Tedbiri sağlayacak koçlar için her iş eğlenceye dönüşür. 
 

BOĞA: Boğalar bu hafta içsel olarak normalden biraz daha duygusallaşabilir. Belki daha kalabalık ortamlarda bulunmak, aile veya yakın çevreyle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Boğa burçları Zodyak’ın en disiplinli burçlarındandır dolayısıyla güzel fırsatları hak eden ve en iyi değerlendiren burçlardandır. Hali hazırda bir Güneş - Jüpiter kavuşumu varken, bu hafta şüphesiz daha hareketli bir süreç sizi bekliyor. 
 

İKİZLER: Yine meşhur retrosunda olan yönetici gezegeniniz Merkür, ilişkiler evinize hareket ediyor. Özellikle Salı günü eski çevrenizden haberler alabilir belki de uzun zamandır görmediğiniz kişiler ile bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım kararlar verme durumunda olabilirsiniz. Bu hafta daha makul ve analitik hesaplarla bitirmek istediğiniz bazı projeleri kafanızda noktalarsanız ileride rahat edeceksiniz.
 

YENGEÇ: Bu haftaki gelişmeler diğer burçlara kıyasla sizin için biraz daha önemli olabilir çünkü meydana gelen Güneş - Jüpiter kavuşumu kariyer evinizde ve odak noktasında ortaklıklar söz konusu. İşinizle alakalı henüz bitmemiş ya da revizelerin mevzu olduğu yeni yapılandırmalar söz konusu olabilir. Özellikle gelen mail ve çağrıları boş geçmeyin. Bu trafiğiniz yeni gelişecek aktivitelerle alakalı da olabilir.             

ASLAN: Bu şanslı haftada önemli ve özel bir takım kararlar alacaksınız. Kavuşum sürecinde benlik ile ilgili durumlarda kendinizi değerlendirip etkinizi büyütmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca geçmişte kalan bir ilişki yine gün yüzüne çıkabilir veya önemli olan bir kişiyi beklenmedik bir anda karşınızda bulabilirsiniz. Güneş – Jüpiter kavuşumu bu hafta liderlik ve kişisel tutumlarınızda artış gösterecek. Bu fırsat haftasını iyi idare ederseniz oldukça karlı çıkacaksınız. 
 

BAŞAK: Başaklar bu hafta ilişkiler konusunda daha özverili olmanız gereken bir süreç içerisine giriyorsunuz. Kariyerinizle ilgili bir takım haberler alabilirsiniz ve buna bağlı finansal durumları idare etmek zorunda kalabilirsiniz. İçsel motivasyonu bu hafta dengeli tutmaya çalışın çünkü bu kavuşum haftası sizin için hareketli geçecek. Size iyi gelecek insanlarla daha çok vakit geçirmeniz faydalı olacaktır.
 

TERAZİ: Bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs’ün artık kendini toplaması ve harekete geçmesi ile derin bir nefes alıyorsunuz. Enerjinizi kazanacağınız ve depolayacağınız güzel bir haftaya başladınız. Salı ve Çarşamba günleri özellikle ilişkilerinizi daha iyi yönetmeniz gerekiyor çünkü uzunca zamandır geçmişe takılarak bazı kararlar ve tavırlar sergilediniz. Güneş – Jüpiter kavuşumunun fırsatlar etkisi bu hafta sizi şaşırtabilir.
 

AKREP: Özellikle Salı gününden sonra partneriniz ve ailesi ile daha yoğun ilişkiler söz konusu olabilir. Bu durumda bir takım stresleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler kıskançlık duygusunu ve sahiplik kavramını size sorgulatabilir dolayısıyla kendinizi biraz daha baskı altında hissedebilirsiniz. Paylaşımcı tutumlar içinde olursanız haftanız çok daha keyifli geçecektir.
 

YAY: Yılın bu tek kavuşumunda yönetici gezegeni Jüpiter olan yaylar için artık güzel bir dönem geliyor. Son zamanlarda yoğun bir enerji değişimi yaşadınız. Gerek maddi, gerek manevi konularda yeni disiplin kararları aldıktan sonra kendinizi güvende hissetmeye başlayacaksınız. İş ve kariyerinizle ilgili değişik haberler alabilirsiniz. Yenilikler söz konusu olabilir. Kendinizi bu hafta daha çok istediklerinize odaklamalısınız. 
 

OĞLAK: Bu hafta romantik günler sizi bekliyor. İlişkilerinizde, evlilikle ilgili konularda romantik rüzgârlar esmeye başlıyor. Daha huzurlu, anlayışlı, romantik günler bu şans haftasını unutulmaz kılabilir. Eğer hayatınızda önemli bir kimse yok ise bu haftaki kavuşum sizi yeni biriyle tanıştırabilir. İlişki konusunda titiz davranan siz oğlaklar bu hafta oldukça güzel anlar geçireceksiniz.
 

KOVA: Sizler için güzel bir fırsat haftası olacak zira kavuşum yılda bir gerçekleşiyor ve destekleyici açılar ile bu hafta etkisi üzerinizde. İlişkilerinizde daha aktif olmak ve yeni ilişki potansiyeliniz varsa ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. Saygı ve sevgiyi ön planda tutarak çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçire bilirsiniz. Bu günlerde sizin için mühim olan dengeli ve tutarlı olmak. Bu yüzden kalbinizin sesini dinlemeniz önemli.
 

BALIK: Bu hafta içerisinde parasal ve finansal konularınız ön planda olacak. Bu konularda fikir almak ve danışmak için yakın çevreniz ve ailenizle daha uzun temaslar içerisinde kalabilirsiniz. İlişkilerde daha yapıcı ve destekleyici tutumlar içinde olmak isteyebilirsiniz. Taşınma ve yer değiştirme gibi konular gündemde olabilir. Bu yer değişikliği hem sizi hem çevrenizi sürpriz bir şekilde etkileyecektir. Bu kavuşum haftasında güzel sürprizlere odaklanın.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar