BAHÇELİ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR: "CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET MODELİNİN HER AŞAMASINDA VARIZ.PAY SAHİBİYİZ"

BAHÇELİ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR: "CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET MODELİNİN HER AŞAMASINDA VARIZ.PAY SAHİBİYİZ"

Partisinin İl Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısının kapanış oturumunda konuşan MHP Lideri Bahçeli çarpıcı açıklamalara imza attı...Bahçeli tarihi önem taşıdığını belirttiği yerel seçimler için önlem alınmazsa 31 Mart'ın siyasal olarak kara kışa

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumuna katıldı.

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin olarak, "Tedbir almalıyız, tevekkül etmeliyiz. 31 Mart 2019 seçimlerini bir rejim krizine dönüştürmek isteyenlerin başlarına geçirmek boynumuzun borcudur. Vazife kutsaldır, kutludur. İhmali acıklı sonuçlara neden olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli yaptığı açıklamalarda MHP olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin her aşamasında içerisinde olduklarını ve bu sistemde pay sahibi olduklarını belirtti.

Bahçeli yerel seçimlere beka sorunu açısından baktıklarını ve çok önemsediklerini belirtirken ihmalkarlığın acıklı sonuçlar doğuracağını vurguladı.

CHP,HDP ve İYİ PARTİ'yi aynı çizgideki "Zillet ittifakı" olarak niteleyen Bahçeli bu ittifakın iradesi olmadığını ve yine bu ittifakın gaflet,delalet ve hatta hıyanet içerisinde bulunduğunu savundu.

AİHM'in verdiği Selahattin Demirtaş kararını da "skandal" olarak destekleyen Bahçeli "Tescilli bir bölücünün siyasi nedenlerle cezaevine sokulduğu iddia edilmiştir. 53 kişinin kanı bulunan Demirtaş'ı haklı birisiymiş gibi göstermek Türk milletine hakarettir. Türk yargısı tarafsız ve bağımsızdır. Bir mahkeme kararı önce vicdanlara uygun olmak zorundadır. AİHM, ihanet mahkemesinden başka bir şey olmamıştır" ifadelerini kullandı. 

Bahçeli Cumhur İttifakı'nda gitgeller yaşanan dönemin aşıldığını ve İzmir,Ankara ve İstanbul'da aday çıkartmayarak tüm güçleri ile AK PARTİ'nin çıkartacağı adayı önkoşulsuz destekleyeceklerini de sözlerine ekledi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler