Aziz Yıldırım'dan Mourinho müjdesi!

Aziz Yıldırım'dan Mourinho müjdesi!

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini duyurmuştu. Yıldırım, Portekizli hoca hakkında bir müjde daha verdi.

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor. Sarı lacivertliler 8-9 Haziran'da yeni başkanını seçmek için sandığa gidecek.

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım adaylık açıklamasında takımın başına Jose Mourinho'yu getireceğini açıklamıştı.

Yıldırım, Portekizli teknik direktör için taraftara müjdeli haberi verdi.

İŞTE YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI;

Aziz Yıldırım: "Sayın Ali Koç 2011'de sürekli 'Bizi ligden düşürün' diyordu. Niye düşürülüyoruz? Suç mu işledik? Biz her yerde mücadele ediyoruz. Suçla ilgili bir şey yok. Yanlış söylemler bunlar. Bu sene yine 'Biz ligden çekileceğiz' söylemleri yapılıyor. Böyle bir şey olamaz. Seni ligden düşüren güç tekrar üst lige çıkarmaz ki. Kimse o güç. O güç de belli değil."

"DÜN AKŞAMKİ SEVİNÇ BENİ ÜZDÜ"

Dün akşamki sevinç beni üzdü. Biz ikinci olduk. Bunlar gece eğleniyor. Biz ikinci olduğumuzda kafamızı yorgana sokup evden çıkamazdık. Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız."

"GÖRÜŞECEĞİM"
"Mourinho'yu getireceğiz dedik. İnşallah hafta sonu gidiyorum, görüşeceğiz ve getireceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler