Ak Parti'de Paranoya Başladı!

Ak Parti'de Paranoya Başladı!

Dilipak, katıldığı Youtube programında AK Parti'nin gidişatı hakkında çarpıcı ifadeler sarf etti. Dilipak, AK Parti'de herkesin birbirinden şüphelendiğini söyledi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, gazetenin Youtube kanalında yayınlanan “Konuşulmayanlar” serisinde AK Parti içindeki gidişatla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. AK Parti’nin istikameti bundan sonra ne olacak sorusuna cevap verdi. AK Parti içerisinde her çeşit topluluğun olduğunu söyleyen Abdurrahman Dilipak, Sedat Peker’in açıklamaları ile AK Parti’deki krizin de derinleştiğini söyledi.

AK Parti’nin “Hz. Ömer” arayışı içerisinde olduğunu savunan Dilipak, buna karşı direnen grubun olduğunu belirtti.

AK PARTİ KOLAY KOLAY TOPARLANAMAYACAK

Dilipak, AK Parti’de karmaşık ilişkileri olan gruplarla içeride krizlerin, sorunların yaşanmaya başladığını söyledi. Dilipak, “Öyle zannediyorum ki bundan sonra da AK Parti kolay kolay toparlanamayacak.” dedi.

PEKER'İN AÇIKLAMALARIYLA AK PARTİ'DE KRİZ DERİNLEŞTİ

AK Parti’nin kadrolarını yeniden gözden geçirmesi gerektiğini vurgulayan Dilipak, Sedat Peker'in açıklamaları ile parti içinde tartışmaların  derinleştiğini ifade etti.

Abdurrahman Dilipak, “AK Parti kendi gücünü toplamak için bunların hepsine ihtiyaç duyuyor. Diğer taraftan da bunların hepsini bir arada tutmak giderek zorlaşıyor. Çünkü hepsinin hem uluslararası planda hem de içeride birtakım sorunları var. Özellikle Peker'in son açıklamalarından sonra bu tartışmalar derinleşerek devam ediyor. Bundan sonra da öyle zannediyorum ki kolay kolay toparlanamayacak.” diye konuştu.

HERKES ÖTEKİNDEN ŞÜPHELENİYOR

Dilipak, konuşmasına şöyle devam etti:

“AK Parti'nin kendisine bir yol tayin etmesi ve orada da kararlılıkla ilerlemesi gerekiyor. Kadroların da bu anlamda yeniden gözden geçirilmesi gerekir. Çünkü herkes ötekinden şüphe duymaya başladı. Bir arada yaşamanın güçleştiği ve çatışmaya başladığı bir süreçten söz ediyoruz. Her şeyi de Tayyip Erdoğan'ın şahsı ile ilişkilendiren kişiler aslında işi daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Ya hiçbir şey yapmıyorlar ya her şeyi Tayyip Erdoğan'dan bekliyorlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler