4 TEMMUZ 2003

4 TEMMUZ 2003

Alp Tufan'ın yeni yazısı...

İyi pazarlar dilerim tüm okuyucularıma.

Bugün 4 temmuz ABD(AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ) ULUSAL BAĞIMSIZLIK GÜNÜ,tüm AMERİKALILARIN bayramlarını kutlarız.

Bu bayramın ABD için önemi 4 temmuz 1776 yılında BİRLEŞİK KIRALLIK(İNGİLTERE) ayrılması ve bağımsız devlet olduğu tarihtir,onun için en önemli MİLLİ bayramlarıdır.

Biz gerçek TÜRKLERİN en büyük özelliği tüm milletlerin ,bayramlarına,bayraklarına,kutsallarına saygı göstermemizdir.

Ulu ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İZMİR şehrimizin yunan işgal güçlerinden kurtulduğu günlerde şehrin vilayet binasına girişte işgal döneminde binaya çekilen YUNAN BAYRAĞININ ayağının altına serildiğinde buna hemen itiraz ederek yunan bayrağını kaldırttırmış ve her milletin bayrağına saygı gösterilmesi için silah arkadaşlarını uyarmıştır.

Bundan on sekiz yıl evvel bir 4 temmuz günü TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN kuzey ırak bölgesi Süleymaniye şehrindeki TÜRK ÖZEL KUVVETLERİ intikal ve irtibat karargahını aslında zaman zaman ABD bölge unsurları ile yakın temas ve samimi görüştükleri halde ani bir baskına tabi tutularak on bir kişilik ÖZEL HARP subay ve astsubay personelimizden oluşan unsurlarımız ESİR alınmıştır.

Başlarına çuval geçirilen ÖZEL HARP unsurlarımız başka bir bölgede ABD askeri kuvvetlerince esir olarak üç gün tutulmuşlardır.

Türk milleti bu on sekiz yıl içinde ÖZEL HARP unsurlarını yapılan bu muameleyi hiç unutmamıştır.

ABD bu hadiseden sonra TÜRK MİLLETİNİN verdiği tepkiden çok etkilenmiş bunun çok büyük bir ABD DÜŞMANLIĞI YARATTIĞINI fark etmiş ve bu konularda TÜRK MİLLETİNİN hassasiyetini etkilemek için bir çok pisikolojik harp faaliyetlerine başvurmuştur.

Aslında milletimiz hiçbir zaman bu olayın gerçeklerini bilmemiş ABD devletinin neden böyle bir hadiseyi bölgede yaptığını bize anlayamamıştır.

Bunların nedenlerini geçen on sekiz yılda bölgede neler olduğunu gözlerseniz daha iyi anlarsınız.

On sekiz yıl evvel bölgede ve ülkemiz içinde eğer TBMM(TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ) 1 MART TEZKERESİ yani AMERİKANIN TÜRKİYE’DEN IRAKI işgali için  ülkemiz içinden istediği üstler ve statüler verilmiş olsaydı daha sonraki SURİYE iç savaşı düşünüldüğünde ABD ve SİYONİZİMİN istediği tüm BÜYÜK KÜRDİSTAN haritası şimdiye kadar çoktan ortaya çıkmış, bu konuda onlar için bitmiş olucaktı.

4 TEMMUZ 2003 hadisesini ABD için oluşturan ülkemiz içindeki sızıntı yapı bunlar askeri bürokratik yapının yanında kozmik sivil bürokratik yapının taşoron görevi görerek ABD askeri kuvvetlerine sahte raporlar sızdırarak ABD bu operasyonu TÜRK ORDUSUNA yapmasıdır.

ABD ülkemiz içinde ve bölgemizdeki çıkarları için bu hadiseden sonra bir çok kirli ve yasadışı faaliyetleri yine bizden oluşan taşoron güçlere yaptırmış bunlarla kordineyide TÜRKİYE iç sahasında ve bölgede komutayı ve irtibatı sağlayan ABD ordusu istihbarat yöneticileri ve sivil istihbarat personeli ile götürmüştür.

Türk milletine burdan şunu söyleyeyim açık ve net her gördüğünüzü kahraman sanmayın içimizdeki hain adeti dışardaki düşmandan fazla.

4 temmuz 2003 hadisesinden sonra suyun altında  2009 ARALIK ayının yirmi beşinde ANKARA SEFERBERLİK TETKİK KURULU bölge başkanlığına girene kadar çok ciddi faaliyetler olmuş aslında kimse kamuoyunda bunların gerçeğini öğrenememiştir.

Tüm bunların hepsi DERİN ABD devletinin burdaki o çok büyük networku ve  menfaat çeteleri ile yaptığı operasyonlardır.

Hepsinde çok başarılı olmuştur ABD hatta bu operasyonlar esnasında ülke siyasetini şantaj ve gayrinizami harp operasyonları ile çok iyi dizayn ettirmiştir.

Hatta bu konuları aydınlatıyorum diyerek basın önüne çıkanlar ve ciddi söylem ve yazılı matbuat koyanlar ortaya, medyada ve sosyal medyada çok ciddi bu konuları  suçlu taşoron ABD ve Siyonist yapısını örtmek  için karartma dezenformasyon faaliyetlerini icra etmişlerdir.

FETÖ terör ve casusluk örgütüde ABD stay beheind(geride kalanlar) gerçek ERGENEKON  yapısı içindeki rekabetten ve çatışmadan ortaya çıkmıştır.

Kısaca konuyu özetlersek TSK (TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ) ve TÜRKİYENİN kozmik en elit yapısı olan ÖKK(ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI)kuruluş adı ÖZEL HARP DAİRESİ olan bu çok önemli birliğe 1975 yılından itibaren yapılan pisikolojik saldırılar ve bünyesine yapılan sızmalarla 2003 yılında bu kuvvetin yurt dışı saha görevindeki birimini esir alıp ÇUVAL giydirmeleri ülkemizin temeline yapılan en büyük YIKIM faaliyetidir.

Bunun üstüne ÖZEL HARP bağlantılı unsur olan STK(SEFERBERLİK TETKİK KURULU) Ankara bölge başkanlığının kozmik odalarına girmek artık yıkımın tüm alanlardaki faaliyetinin açık açık göstergesidir.

Umarım tüm oyunlarda ŞAH MAT oluşumuzun sonu gelir ve birileri TÜRKİYE’ nin mücadelesini çok iyi yapar.

Yoksa birkaç daha oyunda ŞAH MAT olursak ülkemizin bölünmez bütünlüğü ortadan kalkar TÜRK MİLLETİ olarak çok üzülürüz.

Tüm bu konuların gerçek yüzü aydınlanırsa toplum daha bilinçli olur gerçekler ÖZGÜRLEŞTİRİR milletimizi.

KURTLAR VADİSİ dizisinde ÖZEL HARP unsurlarımızın intikamını bursa çakısı ile Polat Alemdar bey almaz.

Bazı hainlerin bu olaylar esnasında çeşitli yerlere şahsımız için söyledikleri bunlar AMERİKA ile TÜRKİYE arasını açmak isteyen güçlere hizmet ediyor diye.

Sizler kısa pantolonla asfaltın olmadığı yerlerde dolaşıp suya buğ derken biz ABD askeri karargahlarındaki PİEXS lerden çukulata,kola alıp içiyorduk.

Bize burda kendi vatanımızda çuval geçirdiniz ama bir gün herkes her şeyi anlar,TARİHE sizleri layık olduğunuz şekilde yazar.

Hizmet ettiğiniz ülke değil sizi tarihe yazmak PEÇETE üstüne bile isminizi  yazmaz.

Vatanına kast edeni görmezsen ülkeni kaybedersin,ama SERVET önemli değilmi…!

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler