Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

19 Eylül 2021 gaziler gününe ne oldu?

19 Eylül gaziler gününe kadar şeref aylığı adı altında 20 bin malullük ünvanını alamayan gaziler haklarını alacaktı ne oldu?

Televizyonlara çıkan STK temsilcileri üyelerinize ne cevap vereceksiniz şimdi?

Adalet platformu olarak yine haklı çıktık. Sevindik mi? Aslaaa… Ebetteki üzüldük ama kimlere üzüldük yalana inananlara üzüldük. Biz doğruları söyledikçe bize sövenlere üzüldük. Bana birileri ile selam yollayan STK temsilcileri sizlerinde davasını savunmaya vekâletinize talibiz.

Biz yola çıkarken hakkımızı hukuk yolu ile sosyal medya yolu ile ve siyaset yolu ile hak aramaya devam edeceğiz dedik. Hiç kimseyi kandırmadan aldatmadan yolumuza devam ettik. Bizi arayan herkesi bilgimiz ile tecrübemiz ile aydınlattık.

Evet arkadaşlar sevgili gazilerim;

Meclis çok uzun çalışma süresi olarak 23 saat aralıksız çalışarak 18 Temmuz 2021 tarihinde kapanışını yaptı. 1 Ekim cuma 2021 tarihinde açılarak yeniden çalışmalarına başlayacak.

Çeşitli STK lar televizyonlarda gazetelerde insanlara umut satarak onları 19 Eylül’ü beklemelerini söylediler, sonuç ne oldu?

Her zaman söyledim her milletvekilinin senede bir kez önerge verme hakkı vardır.

Zaten 20bin malul olamayan gazilerimiz ile ilgili meclise sunulan bir teklifti.

Neydi bu teklif hatırlayalım. Kore gazilerimiz ve Kıbrıs gazilerimizin şeref aylıklarının yeniden düzenlenerek gazilerimizin yaşam mücadelesini refah seviyesine çıkartmaktı.

 Zaten iktidarında Kore gazilerimiz ve Kıbrıs gazilerimiz ile ilgili çalışmaları vardı.750 olan şeref aylıklarını 1250 ve 2000 liraya çıkartmak için çalışmalarını sayın vekillerimden öğrendim.

Bu vesile ile malul olamayan gazilerimize de şeref aylığı adı altında bir teklif sunulmakta idi.  Bu teklifti zaten adı üzerinde ne önerge idi nede yönerge idi. Bundan medet uman gazilerimiz 19 Eylülde haklarını alacaklarını iddia ederek televizyonlarda gazetelerde boy gösterdiler ve umut ticareti yaptılar çok yazık oldu.

Bende bu umut tacirlerine bir yazı ile cevap verdim okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim

Neydi köşe yazımızdaki başlığımız. KİTLELERİ YÖNLENDİRMEK ETKİLEMEK İSTİYORSANIZ, ORTAYA KOCAMAN BİR YALAN ATIN AMA ÇOK BÜYÜK BİR YALAN OLSUN okuyamayanlara okumasını tavsiye ederim.

Adalet platformu olarak Bir kez daha haklılığımız ortaya çıktı. Bazı STK lar benim şov yaptığımı ve ortalığı karıştırıcı, provokatörlük yaptığımı kendi beceriksizliklerini çaresizliklerini örtmeye çalıştılar, ne üzücü bir durumdur ki gazilerimiz de buna inandılar.

Defalarca sosyal medya hesaplarımdan canlı yayınlar ya da video çekimlerimiz ile dile getirdim böyle bir durum olmicak olamicak olamazda.

Çünkü 6yıl boyunca mecliste konuşmadığım vekil bakan kalmadı. Hepsiyle konuştuk derdimizi anlattık ortadaki mağduriyeti çok iyi kullandılar sonuç mu? Sonucun ne olduğu sorusunu ben cevaplayayım.

Vekillerimizin ikramlarını geri çevirmedik, hatıra kalsın diye resim çekindik yetmedi emek hırsızı olarak herkesi yaftaladık bencillikle, ogosu tavan yapmış olarak Ankara’yı gezmiş olduk. Böyle bir macera yaşamış olduk. Sonuç kocaman bir sıfır.

Adalet platformu olarak bütün gazilerimize sesleniyorum. 2022 19 Eylül gaziler gününe kadar bekleyecek misiniz? Hakkınızı mahkeme salonlarında aramayacak mısınız?

Esen kalın, Sağlıcakla kalın…

 Adalet platformu olarak, hangi avukatla çalışıyon? Bize üye misin? Üyelik aidatını ödedin mi? diye sormadan sizlere maddi ve manevi yardımcı olmaya söz verdim. MUSTAFA GAZİM (KURUBACAK)

3713 Terörle Mücadele Sırasında 1995 yılında Kuzey Irak’ta yaralanan 1953 Bakanlar Kurulu 1053 nizamname ve T.S.K. Sağlık Yeteneği yönetmeliği mağduru 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum