Zonguldak'ta Yaya Geçidinde Anne Ve Bebeğine Motosiklet Çarptı

Zonguldak'ta Yaya Geçidinde Anne Ve Bebeğine Motosiklet Çarptı

Çaycuma ilçesinde yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan anne ve küçük çocuğu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Çay Mahallesi Seka Caddesi üzerinde, G.T. yönetimindeki motosiklet, yaya geçidini kullanarak karşıya geçmek isteyen 35 yaşındaki Ö.D. ile bebek arabasındaki 2 yaşındaki Ö.A.D’ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle anne ve çocuk yola savruldu.

ANNE VE BEBEĞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan anne ve çocuğu, ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Kazaya karışan motosiklet sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAZA ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan, kaza anı çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaya geçidinden geçen anne ve çocuğa motosikletin çarptığı anlar net şekilde görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler