Zafer Arapkirli'den Ahmet Hakan'a: ÇABALAMA AAMET...

Zafer Arapkirli'den Ahmet Hakan'a: ÇABALAMA AAMET...

Ahmet Hakan'ın “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 nedeni” adlı yazısı tepkilerin odağı oldu. Zafer Arapkirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Sus bari. Unutulur belki. "Vasat herifleri" unutmak çok kolaydır.'' diyerek tepki gösterdi.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşe yazısında oyuncu Hazal Kaya'nın performansını eleştirdi.

Netflix’te yayınlanan “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya’nın oyunculuğundan ‘nefret ettiğini’ söyleyen Hakan, bunu 5 nedene dayandırdı: “Bir: Çok aşırı bir zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. İki: Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor. Üç: Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Dört: Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Beş: Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen bir yapmacıklık var oyunculuğunda.”

HAZAL KAYA'DAN CEVAP GELDİ

Bu sözler üzerine oyuncu Hazal Kaya, Ahmet Hakan’a Twitter hesabından yanıt verdi.

Kaya, “Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!”

“HAZAL KAYA’NIN OYUNCULUĞUNA ÂŞIK OLMAMIN BEŞ NEDENİ” DİYE BİR YAZI YAZSAYDIM...

Bu olayların ardından Ahmet Hakan bugünkü yazısında şöyle dedi: Hazal Kaya’nın bana söylediği şu: “Senin fikrinin ne önemi var vasat herif.” “Hazal Kaya’nın oyunculuğuna âşık olmamın beş nedeni” diye bir yazı yazsaydım... Ne derdi bana Hazal Kaya? Galiba şöyle derdi: “Ne kadar da saygıdeğer fikirler ortaya koymuşsunuz doruktaki bey.”

ZAFER ARAPKİRLİ'DEN DE AHMET HAKAN'A CEVAP HIZ KESMEDEN GELDİ

Zafer Arapkirli Twitter hesabı'nda: ''ÇABALAMA AAMET... Bizim DokuzSekiz, Hazal Kaya olayının altında ezilmişliğin telaşı ile yine "kıvır kıvır" dört dönüyor. Olay, bu sabahtan itibaren "sıvamaca"ya dönüşmüş. Sus bari. Unutulur belki. "Vasat herifleri" unutmak çok kolaydır.'' dedi.

Bir sonraki paylaşımında ''OLAY ANLAŞILDI... Hazal Kaya'nın oyunculuk performansı filan bahane. Dün 9/8 Aamet saldırmıştı. Bugün de Sabah Yazarı M. Altınok aynı şeyi yapmış. Mesele Hazal filan değil. Dizideki "Milli Mücadele teması" ve "ATATÜRK övgüsü" rahatsız etmiş bunları. Karın ağrısı ondan.'' dedi.

img-e17431.jpgimg-e17441.jpgimg-17451.png

ZAFER ARAPKİRLİ KİMDİR?

1957 yılında İstanbul Beşiktaş'ta doğdu. Darüşşafaka ve Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Zafer Arapkirli , 39 yıllık gazeteci. Mesleğe Cumhuriyet Gazetesi'nde başladı. 1990 yılında gittiği İngiltere'de BBC Radyosu Türkçe Yayınlar Bölümü'nde 6 yıl çalıştıktan sonra yaklaşık 20 yıl boyunca Londra'dan; Cumhuriyet, Milliyet, Kanal D, Milliyet, Radikal, NTV, NTVMSNBC, CNBC-e, Dünya gibi gazete, TV, radyo ve internet portallarının muhabir ve/veya köşe yazarı olarak görev yaptı. Türkiye'ye döndükten sonra NTV, NTV Radyo, Habertürk TV, ATV, A Haber TV gibi yayın organlarında editör, haber spikeri ve anchorman, Gazeteport ve Yeni Yüzyıl Gazetelerinde köşe yazarı olarak çalıştı. Halen CEM TV'de bir haftalık siyasi program yapıyor. Hafta içi her sabah RS FM'de SEYR-Ü SABAH programını hazırlayıp sunuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler