Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Mersin’i inletti! Hiç kimseye eyvallahımız yok

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Mersin’i inletti! Hiç kimseye eyvallahımız yok

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Mersin il kongresi açılışında yaptığı açıklamalar ile Mersin’i inletti.

Mersin il kongresi açılışında konuşma yapan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, yaptığı açıklamalarla ile resmen Mersin’i inletti.

KAYBEDECEĞİM BİR SAVAŞA GİRMEM

Türkiye’nin gündemi ve iç siyaset ile ilgili açıklamada bulunan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Ben hırslı bir insanım kaybedeceğim bir savaşa girmem. Benim için önemli olan samimiyetle bir davayı yürütebilmektir. Samimiyetle bu davayı yürüteceğimize inanıyorum.” dedi.

KİMSEDEN KORKUMUZ YOK

“Hiç kimseye karşı bu memlekette taviz vereceğimiz yok” diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Kimseden korkumuz yok, hiç kimseye boyun eğme durumumuz yok. Hiç kimseye eyvallahımız yok. Biz milletle bu işi yapacağız. Erdoğan’ın sarayları var uçakları var. Muhalefetin de belediyeleri var, kıyamet kadar paraları var. Eksik olan bir şey var; o da inanç yok. İçlerinde inanç yok, gösteriş için yapıyorlar. Böyle bir muhalefetten asla iktidarı devirmesi beklenmez.” İfadelerini kullandı.

DİSİPLİNLİ, ÖZVERİLİ ÇALIŞMAK LAZIM

Sokağı sevdiğini ve halkı sevdiğini dile getiren Genel Başkan Yılmaz, “Heyecanlı insanları seviyorum, dürüst, samimi insanları seviyorum. Benim yolum bu. Benim yolumdan gelen insanlar halkın kalbine kadar gider. Halk samimiyetsiz, üçkâğıtçı insanları sevmez. Halk kendi eleştirdiği insanları sevmez. Bu toplumun mutlaka dürüstlüğe ve yüzleşmeye ihtiyacı var. Gerçek manada bir yüzleşmeye ihtiyacımız var. Biz bu sistemi değiştirmek istiyor muyuz? Yoksa iş olsun diye mi parti kurduk? Eğer iş olsun diye parti kurulduysa herkes evinde otursun, zaten mevcutlar var, devam ediyor. Neden boşa emek ve zaman harcansın? Ama bu sistemi değiştirmek için kurulduysa bu parti, disiplinli, özverili çalışmak lazım.” Dedi.

HALKIN İÇİNE ÇIKIN

“İl yönetimine seslenmek istiyorum.” Diyen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Halkın içine çıkın. Sosyal medya ile kalmayın. Sizin ofise ihtiyacınız yok. Ofiste çalışma odalarınız da sokaktır sokak. Sizi sokağı örgütlemezseniz, halkı örgütleyemezseniz hiçbir şey elde edemezsiniz. Benim geçen hafta Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Van’a gittiğim ziyaretleri benden çok izlemişler. Daha dün televizyondaydım, herkes her şeyin farkında, insanlar aptal değil. Biz koyun sürüsü bir millet değiliz ve bu sistemi değiştireceğiz. Bu sistemi normal yolla sandıkla değiştireceğiz. Ama böyle olmaz, bu yeterli çalışma değil. Bu çalışma ile mahallede muhtarlık bile alamayız. Gecenizi gündüzünüze katacaksınız. İnsanlara derdini anlatıp Türkiye’nin şuandaki durumunu anlatacaksın, oturmakla olmaz.” Şeklinde konuştu.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın açıklamalarının devamı şöyle:

Bu ile özellikle önem veriyorum. Seçildiniz, Allah hayırlı uğurlu etsin. Bana kimse birbirini şikayetle gelmesin. Benim zamanım yok. Bana bu ilde hiç kimse mazeretle gelmesin, ben mazeret kabul etmiyorum. Ben eğer ateşten gömleği giymiş cephede savaşıyorsam, arkamdan yok şundan olmuyor, yok bundan olmuyor denmesini istemiyorum. Bu ilin tüm makamları sizin, her şey elinizde. İyi yaparsanız çok iyi sonuçlar alırsınız. Kötü yaparsanız siz kötü sonuçlar alırsınız ama partimize zarar verdirtmeyiz. Bu ilde tam bir disiplin istiyorum, asılma istiyorum. Gerçek manada seçmenle yüzyüze seçmenin kalbine dokunan bir çalışma istiyorum. Sadece sosyal medyadan paylaşma istemiyorum. Ben diğer illerde büyük bir şeyi başardığımı düşünüyorum. Başararak geldim buraya. Türkiye’nin her köşesinde bir şeyleri başararak geliyorum. Onun için Mersin önemli. Açık açık söylüyorum, bizim gizlimiz saklımız yok. Herkes bizi duysun kardeşim.

KUKLA PARTİSİ DEĞİLİZ

Biz ondan bundan para alarak parti kuran kukla parti değiliz.  Biz Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’nun kuklası değiliz. Biz bunları sistemin kuklası olarak görüyoruz. Biz bunları yıkacağız zaten. Değişim bu parti ile olacak çünkü 30 yıl boyunca değişim olmadı. Sistem yıkıldı ve çöktü. Balkon konuşması beklemeyin sistem çöktü diye. Sistem çökmüştür, ne yargısı yargıdır, ne adaleti adalettir, ne insan ilişkileri insan ilişkileridir, ne ticareti ticarettir. Sömürü sistemi vardır. Yağma, talan sistemi vardır. Bu sömürüyü AKP yapmıştır, AKP bunu yaparken CHP ve diğer partiler onun kuklalığını, koltuk değnekliğini yapmıştır. Bu gerçeği görmeden değişim olmaz. Erdoğan’ı suçlayın ama onu orada tutanları da suçlayın. O yüzden bu sistem a’dan z’ye yanlıştır. Bu sistemin tadilatı mümkün değildir, tamamen değiştirilmesi lazımdır. Ben bu sistemin hepsine karşıyım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler