Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

"Yeni yıla müjdeli haber ile başlayalım"

Sevgili 0kurlarım değerli gazilerim merhaba;
Yeni bir yılda, yine, yeniden sizinle birlikteyim. Ülkemizin çok değerli en duayen gazetecilerinden Nuray BAŞARAN hocamın keşfetmesi, ve Levent DEMİR beyefendinin desteği ile internet gazetemizdeki açmış olduğu köşemde 29 Haziran 2018 yılından buyana sizlerin mağduriyetini hep kamuoyuna duyurmaya çalıştım.
Daha önceki siyasi ve kamuoyu aktif çalışmalarımın vermiş olduğu tecrübe, deneyim ve yaşadıklarımı sizlere aktardım.
Köşemde “Herkesin bir hayat hikâyesi vardır” diyerek hayat hikâyelerinizi herkese ulaştırmaya gayret ettim.
Her gittiğim platformda vazife malulü olamayan gazilerimizin durumlarını en iyi şekilde anlatmaya çalıştım.
Külliyede görevli büyüklerime vazife malulü olamayan gazilerimiz ne olacak? Onlara kim sahip çıkacak? Dediğimde onların sorunu 684 KHK ile çözüldü… Daha ne istiyorsunuz? Sözü ile karşılaştım.
684 KHK çözüm olmadığını tam tersine derece tespiti için 1953 yılında düzenlenen ve ülkemizin yasalarına uyarlanan nizamnameyi önümüze konduğunu ve bu nizamnameye uygun olsaydık zaten hepimizin böyle bir sorunu olmicağını büyüklerimize aktardım.
Yapacak bir şey yok, O zaman hukuka müracaat edin tavsiyesiyle karşılaştım.
Siz vazife malulü olamayan gazilerimizin haklarını alabilmeniz için “ADALET PLATFORMU HAREKETİ” ni başlatarak doğru olanın, doğru yolun hukuka müracaat olduğunu, siz gazilerimize sosyal medyadan, köşe yazılarımla ve you tube den doğruları anlattım.
Çıkmış olduğum bu yolda bizlere atılan çamur ve iftiralara aldırmadan, davamızı asla kişiselleştirmeden, partilileştirmeden herkesi kucaklayarak samimi ve içten bir şekilde kanaat önderiniz olarak çıkmış olduğum yolun doğru olduğunu sizlere anlattım.
Bu güne kadar çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmayan bize güvenen ve inanan 450 gazimize halen akın akın gelen bundan sonra bizi yalnız bırakmayanlara da çok teşekkür ederim.
Evet gazilerim;
Kısaca 2021 yılını ve ARALIK ayı güncel bilgilendirmemizi birlikte değerlendirelim.
Öncelikle 2022 yılının müjdeli haberler aldığımız bir yıl olmasını Yüce Rabbimden dileyerek başlayalım.
Aralık ayı 684 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Gazileri için güzel bir ay oldu, çünkü Aralık ayında kazandığımız KESİN Karar ile bundan sonra artık 684 sayılı KHK ile Gazi olan kardeşlerimiz de GAZLİK UNVANI alabilecek.
Bu müjdeli haberi buradan vermenin sevincini yaşıyorum.
Bilindiği üzere 684 sayılı KHK ile Gazi olanlara GAZİLİK UNVANI verilmiyordu. Ancak KESİN olarak kazandığımız emsal mahkeme kararından sonra 3713 sayılı Kanun gereği Terör Gazilerine verilen GAZİLİK UNVANI artık 684 sayılı KHK ile Gazi olanlara da verilecek.
Gazilik unvanı alabilmek için dava açmak gerekmektedir.
Gazilik Unvanı davalarında emsal Bölge İdare Mahkemesi Kararı Aralık ayında çok şükür adalet platformu hareketi tarafımızca alınmıştır.
Özetle belirtmek istiyorum; istediğiniz hukuk bürosuna giderek Gazilik haklarını ve Gazilik Unvanlarınızı almanın tek yolu bağımsız ve tarafsız Türk Mahkemelerinde dava açmaktır. Şimdiye kadar açtığımız davalarda 48 Kardeşimiz Gazilik haklarına kavuştu
Yine devam eden bir pilot davamızda da davayı kazandığımız takdirde sadece 3713 Kanun gereği Gazi olanlara verilen istihdam hakkından 684 sayılı KHK ile Gazi olanlar da yararlanabilecek. İstihdam hakkının 684 sayılı KHK ile Gazi olanlara da verilmesi için açmış olduğumuz davadan da olumlu bir sonuç beklemekteyiz.

Davasını açıp kazandığımız Gazi Kardeşlerimizin ALTIN KAPLAMALI GAZİLİK MADALYALARI ile ALTIN KAPLAMALI GAZİLİK ROZETLERİNİN taleplerini yaptığımızı geçen ay bildirmiştik.
Gazi kardeşlerimizin altın kaplamalı Gazilik Madalyaları ve altın kaplamalı Gazilik Rozetleri Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2022 Yılının Şubat ayı içerisinde Cumhurbaşkanlığına onaya gönderilerek müteakiben Gazi Kardeşlerimize törenle verilecektir.
Kıymetli Gazilerim,
Önümüzdeki günlerden itibaren dava açıp hukuk mücadelesi ile Gazilik haklarını aldığımız Kahraman Gazilerimizle görüntülü söyleşi yaparak Gazimizin haklarına nasıl kavuştuğunu, nasıl mücadele verdiğini, kısacık başarı ve kahramanlık hikâyesini görüntülü olarak da siz değerli Gazilerimize aktarmaya çalışacağız.
Bu çalışma ile torunlarımıza ve gelecekteki evlatlarımıza kararlı olmanın, azmin ve zaferin sonuçlarını anlatarak bir hatıra bırakmak.
TEK HEDEFİMİZ TÜM DAVALARI KAZANMAK. Rabbimizin izniyle bu hedefimize ulaşacağız. Biz size güvendik, siz de bize güvenin ve hep birlikte bu hedefe ulaşmak için dava açarak hukuk mücadelesi verelim.
Gazilik haklarımızı almak için dava açmaktan başka yol olmadığı 2021 yılında bir defa daha anlaşılmıştır.
Tüm kardeşlerimizin Gazilik haklarına kavuştuğu günlere ulaşmak duasıyla selam ve saygılarımı sunuyorum... 01.01.2022
Yazmaya devam edeceğim. Beni takip etmeye devam edin. Doğru yerdesiniz. beni izlemeye devam edin.
MAĞDUR GAZİLER İÇİN ADALET PLATFORMU HAREKETİ MUSTAFA GAZİM ( Kurubacak )

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum