Yeni Sedat Peker Zarrab mı

Yeni Sedat Peker Zarrab mı

İran’a uygulanan ambargoları delme suçlamasıyla 2016 yılında ABD’de tutuklanan ve 2017’de itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab'a Instagram hesabı açtığı öne sürüldü...

İran’a uygulanan ambargoları delme suçlamasıyla 2016 yılında ABD’de tutuklanan ve 2017’de itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab'a Instagram hesabı açtığı öne sürüldü. Zarrab'a ait olduğu iddia edilen hasabın hikayesinde "Elimdeki kişilerin ses kayıtlarını, videolarını paylaşmaya başlayınca, bakalım hangi deliğe girip, sessizliğe gömülecekler" denildi.

Evli olduğu dönemde eşi Ebru Gündeşi şarkıcı Hadise ile aldattığı iddia edilen Reza Zarrab, kendisini eleştiren Seren Serengil'e, kendisine ait olduğu öne sürülen Instagram hesabı üzerinden "Beni engellemiş, aksine hakaret bile etmedik. Kendisine, kendi yaptıklarını paylaştık diye yanıt verdi.

İran'a olan ambargoları delmekten ABD'de yargılanan Reza Zarrab itirafçı olduktan sonra tanık koruma programına alınmıştı. Bu hesabın, elindeki ses ve vidolarını paylaşacağını söylemesi organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i hatırlattı.

İşte o paylaşımlar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler