Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?

Görevden affını isteyen ve bu talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın yerine yardımcısı Nureddin Nebati atandı.

Bakan Nebati'nin siyasi kariyerinde en dikkat çeken detay ise Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa etmesinin ardından 3 yardımcısından görevde kalan tek isim olması.
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın istifası ve istifasının kabulü kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Elvan'ın yerine Nureddin Nebati atandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa ettiResmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti

ALBAYRAK'IN ARDINDAN GÖREVİNDE KALAN TEK İSİMDİ

Bu atamanın ardından Bakan Nebati'nin siyasi kariyerinde kritik bir detay dikkat çekti. 31 Ocak 2021'de Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'ne göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Berat Albayrak döneminde bakan yardımcılığı görevini yürüten Osman Dinçbaş ve Bülent Aksu görevlerinden alınmış, üç bakan yardımcısından sadece Nureddin Nebati koltuğunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler