Yavaş ve Akşener'den Net Yanıt

Yavaş ve Akşener'den Net Yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İYİ Parti Genel Merkezi'ne yaptığı ziyaret sonrası net konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ismi adaylık için geçen Yavaş, Ben siyasetin içinde değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" dedi.

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde “aday olması” çağrıları yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bugün (11 Nisan) saat 12.00’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmeye geldi.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret öncesinde edinilen bilgiye göre Yavaş’ın ziyareti özel bir gündemle yapılmadı.

AKŞENER İLE YAVAŞ ORTAK AÇIKLAMA YAPTI
İYİ Parti, Mansur Yavaş ile Meral Akşener’in görüşmesinin ardından ortak açıklama yapılacağını duyurdu. Partiden yapılan açıklamada, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş, bugünkü görüşme ardından ortak basın açıklaması yapacaktır” denildi.

Görüşme sonrası kameralar karşısına geçen Akşener ve Yavaş, ortak açıklama yaptı. Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı konusunda da net konuştu.

İkilinin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu:

Meral Akşener: Sayın Masur Yavaş; mayıs başında 3 yılda ne yaptık, hangi hizmetleri nasıl yaptık hesabını vermek adına bir çalışma planlamış. Beni ve partimizdeki arkadaşlarımızı davet etmek üzere ziyaret etti, kendisine çok teşekkür ediyorum. Elbette icabet edeceğiz, çalışmalarının sosyal belediyecilik anlayışının Türkiye'de nasıl olması gerektiğini gösteren, yoksulun yanında olarak belediye kaynaklarını çarçur etmek yerine yoksulun yanında olarak nefes aldıran bir belediye başkanımız. Dolayısıyla bu çalışmalarını sizlerle ve bizlerle paylaşacak. Bu nezaketi için çok teşekkür ediyorum, biz de icabet edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler