Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

YA HEP YA HİÇ

Ay’ın Akrep burcunda hareket etmesiyle başlayan 28 Ocak haftası, fikirlerimiz ve duygularımız konusunda daha net sınırlar çekme eğiliminde hissedebiliriz. Bir süredir kafamızda dönüp dolaşan fikirler bu hafta daha keskin biçimde şekil alabilir. Ya hep ya hiç mantığında daha çok olacağımız bu süreçte zihinsel faaliyetlerimiz artacaktır. 

Bununla birlikte uyku düzenimize dikkat etmekte de fayda var. Geceleri uyku problemi yaşıyorsanız bu hafta düzeninize daha çok dikkat etmelisiniz. Alternatifler içinde beyin fırtınasına tutulmak bazen faydasızdır. Nitekim hayat bazen ya hep ya hiçtir.
 

KOÇ: Koç ve yükselen burcu koç olanlar, Ay’ın Akrep burcundaki hareketi ile birlikte ilişkiler konusunda yeni gelişmeler gün itibariyle başlayarak ivmelenebilir. İşle ilgili konularda da daha fazla mesuliyet almanız gereken bu yeni haftada Koçların ayaklarının biraz daha yere basması faaliyetleri açısından onlara kar sağlayacaktır.

BOĞA: Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar, Ay Akrep burcunda ilerlerken bu hafta kendinizi sil baştan değerlendirip yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Geçmiş davranışlarınızı eleştirip, köşeli kararlara varabilirsiniz. Çevrenizdeki insanları düşünerek sert ifadelerden kaçınmalısınız.

İKİZLER: İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar, bu hafta fikirlerinizi başkalarına ifade etmek konusunda tereddütler yaşayabilirsiniz. Bu dönem içinde emin olmadığınız kişilerden uzak durmak size fayda sağlayacaktır. Ruhsal değişimleriniz başkalarını, şaşırtsa da bu durum geçici. Yanlış anlaşılmalar sonucu kırılmayın. 

YENGEÇ: Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar, bu hafta sosyal çevre ve ilişkiler adına güzel gelişmeler kapınızda. Sosyal çevreden gelecek fırsatları değerlendirmek ve ortak işleri konuşmak ön planda olacak. Sağlık konusunda biraz daha özenli olmasınız. Özelikle boşaltım sistemi ve böbreklere dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar, bu hafta çevrenizden duyduğunuz haberler beklenmedik tepkilere yol açabilir. İşle ilgili konularda ise yeni girişimler mevcut zamanı vurguluyor. İş arayan aslanlar için bu hafta oldukça uygun fırsatlar mevcut. Objektif kalarak seçimlerinizi garanti altına alabilirsiniz.

BAŞAK: Başak ve yükseleni başak olanlar, bu hafta hobiler ve sportif aktivitelerin ön planda olacağı bir hafta olması sebebiyle aşk ve romantizm ile yeni adımlar yaşanabilir, yeni temaslar gözlemlenebilir. İkili ilişkilerde güzel başlangıçların olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Bol sohbet ve dedikoduya hazırlıklı olun.

TERAZİ: Terazi ve yükseleni terazi olanlar, bu hafta ev değişikliği, yer değişikliği ve aile ile ilgili durumlarda artık adım atma zamanı gündeme gelebilir. Aile içinde önemli mevzuları konuşma zamanının vurgulandığı bu hafta Ay’ın’ Akrep konumuna geçmesiyle birlikte sağlık alanında da yeni adımlar atılabilir.


AKREP: Akrep ve yükseleni akrep olanlar, bu hafta Ay duygusal etkisini en çok size yansıtıyor. Paylaşımcılığı sevmeniz ve bunun daha da artmasıyla beraber bilgi paylaşımları, medyayı daha aktif kullanma, yazma veya sanatsal yetenekleri ortaya koyma, duyguları ifade etme alanlarında güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

YAY: Yay ve yükseleni yay olanlar, bu hafta ikili ilişkiler konusunda sınırlarını net olarak belirliyorlar. Kişisel anlamda yeni kararlar alma açısından oldukça uygun bir hafta başlıyor zira bu hafta yalnız yaylar kendileri ile yüzleşip, aşk konusunda ciddi kararlar almaya daha fazla ilgi duyabilirler.

OĞLAK: Oğlak ve yükseleni oğlak olanlar, bu hafta uzun zamandır beklediğiniz atılımı yapmak için oldukça uygun bir zaman. İkili ilişkilerde Ay’ın Akrep’te seyretmesi, arzular ve duygular konusunda sizi daha aktif kılacak. Kendini ifade etme ve sevdiğinize açılma gibi konularda hedefe odaklanma açısından önemli bir süreçtesiniz.

KOVA: Kova ve yükseleni kova olanlar, yurtdışı, yabancı ortaklı işler konusunda daha aktif ve şanslı olacaksınız. Ayrıca yayıncılık, sosyal medya gibi alanlarda da daha aktif bir süreç başlıyor. Öğrenci ya da akademisyen olan Kovalar için güzel bir fırsat eşiği bu hafta yaşanabilir.

BALIK: Balık ve yükseleni balık olanlar, Ay etkisini yoğun şekilde hissetmeniz duygularınızın sabitliği konusunda sizi şaşırtabilir. Bu hafta daha çok manevi konulara yönelerek içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sanatla uğraşan balıklar için hayal gücü yüksek ve duygusal anlamda bereketli bir hafta başlıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar