VİZYON’da Yeni Akademik Yılı ve Yeni Rektör

VİZYON’da Yeni Akademik Yılı ve Yeni Rektör

04.10.2022 tarihinde Uluslararası Vizyon Üniversitesinin tören salonunda 2022/2023 Egitim ve öğretim yılının açılışı düzenlendi...

12.jpg

04.10.2022 tarihinde Uluslararası Vizyon Üniversitesinin tören salonunda 2022/2023 Egitim ve öğretim yılının açılışı düzenlendi. Söz konusu açılışa, Uluslararası Vizyon Üniversitesi Kurucu Rektörü Sn. Prof. Dr. Fadıl HOCA, Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Ahmet Vecdi CAN, Türk Demokratik Partisi Genel Başkanı ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Milletvekili Sn. Dr. Beycan İlyas, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Sn. Enver Hüseyin, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Eski Devlet Bakanı Sn. Hadi Nezir, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Başbakanlık Müsteşarı Sn. Doç. Dr. Müeddin Kahveci, Yunus Emre Üsküp Enstitüsü Müdürü Sn. Serhat Kula, Eğitim Geliştirme Dairesi Müdürü Sn. Zekeriya Hasip, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Koruma ve Kurtarma Müdür Vekili Sn. Zülfikar Zeynullah yanısıra çok sayıda davetli Uluslararası VİZYON Üniversitesinin rektör yardımcıları hocaları, ve kalabalık sayıda üniversite öğrencileri ile velileri katıldı.

13.jpg
Selamlama konuşmaları: TDP Genel Başkanı ile K.M.C. Milletvekili ve Makedonya- Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Sn. Dr. Beycan İLYAS ve Yunus Emre Üsküp Enstitüsü Müdürü Sn. Serhat KULA tarafından gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını ve 2014-2022 yılları arasında ard arda 2 dönem rektörlük görevini ifa eden Sn. Prof. Dr. Fadıl HOCA, 8 yıl içerisinde üniversitenin yapmış olduğu faaliyetlerinden ve üniversitenin gerçekleştirmiş olduğu uluslararası ilişkilerden genişçe bahsetti ve yeni seçilen rektöre çalışmalarında başarılar diledi. Veda konuşmasının ardından Sn. Prof. Dr. Fadıl HOCA devir teslim töreniyle, Uluslararası VİZYON Üniversitesi rektörlüğü görevine seçilen T.C. Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesinin eski Dekanı Sn. Prof. Dr. Ahmet Vecdi CAN’a görevini devretti. 2022/2023 Eğitim ve Öğretim yılının ilk açılış konuşmasını yapan Uluslararası Vizyon Üniversitesinin yeni rektörü Prof. Dr Ahmet Vecdi CAN , daha sonra Senato başkanını ve seçilen yeni Dekanları davetlilere takdim etti. 2014-2022 dönemlerinde Uluslararası VİZYON Üniversitesi’nin Kurucu Rektörlük görevini ifa ederek, Üniversitenin kurumsallaşması ve kalkınması konusunda göstermiş olduğu azami gayret ve desteklerinden dolayı Sn. Prof.Dr Fadıl HOCA’ya Şar Vardar Vakfı Başkanı Sn. Mefail Recep tarafından Hizmet Ödülü takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler