Vitor Pereira hazırlık maçını kuleden izledi

Vitor Pereira hazırlık maçını kuleden izledi

Fenerbahçe, 2021-22 sezonu hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda Romanya 2. Lig ekibi Csikszereda ile karşılaştı.

Fenerbahçe, hazırlık maçında Romanya 2'nci Lig ekiplerinden Csikszereda'yı 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin golleri 26'ncı dakikada Sinan Gümüş, 67'nci dakikada Serdar Aziz'den geldi. Pereira'dan ilk maçta sürpriz geldi. Öte yandan taraftarlar hazırlık maçına giremedikleri için tepkilerini dile getirirken futbolculardan jest geldi.

FENERBAHÇE İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

PEREIRA KULEDEN TAKİP ETTİ

Yeniden takımın başına geçen Portekizli teknik adam Vitor Pereira'dan yine sıra dışı bir hareket geldi. Pereira, hazırlık maçını gözlem kulesinden takip etti ve bol bol not tuttu.

SİSTEM 3-4-3

Portekizli teknik adam maça, Berke, Lemos-Sadık-Caulker, Sangare-Sosa-Mert Hakan-Ferdi, Sinan-Ademi-Thiam ilk 11'i ve 3-4-3 sistemi ile başladı

KAPTAN MERT HAKAN

Geçen sezon takıma dahil olan Mert Hakan Yandaş ilk 11'de sahaya çıkan isimlere kaptanlık yaptı

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Serdar Dursun, maçın ikinci yarısında görev yaptı. Bir diğer yeni transfer Steven Caulker ilk kez Sarı-Lacivertli formayı giydi.

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçe'nin hazırlık maçına Topuk Yaylası'na yakın bölgedeki Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve tesisin hemen dışından mücadeleyi izlediler. Fenerbahçe kulübü daha önce bu hazırlık maçlarına seyirci alınamayacağını duyurmuştu.

GOL SİNAN'DAN GELDİ

26'ıncı dakikada Nazım'ın ortasında top savunmadan sekti, Sinan Gümüş önüne düşen topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

SERDAR AZİZ ATTI

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin golünü Serdar Aziz 67. dakikada attı.

9 İSİM GÖREV ALAMADI

Pereira, ilk hazırlık maçında 9 isme görev vermedi. Tecrübeli teknik adam, kampa geç katılan isimlerden; Altay Bayındır, İrfan Can Kahveci, Ozan Tufan, Zanka, Szalai'nin yarı sıra Canberk Aydemir, Dirar, Pelkas, Valencia'yı kadroya dahil etmedi.

FUTBOLCULARDAN JEST

Fenerbahçeli futbolcular maç bitiminde, karşılaşma boyunca tesislerin dışından kendilerine destek veren taraftaların yanına gitti. Oyuncular taraftarları selamlarken, sarı-lacivertli futbolseverler de onlara alkışlarla karşılık verdi.

FENERBAHÇE KAZANDI

Mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 galip bitirdi

İKİNCİ YARIDA BERKE HARİÇ KADRO DEĞİŞTİ

Sarı-lacivertli ekibin teknik patronu Pereira, hazırlık maçında takımı görmek adına ilk ve ikinci yarıda farkı isimlerle saha çıktı. Csikszereda karşısına kalede Berke ile çıkan Pereira, ikinci yarıda da genç eldivene görev verdi. Portekizli çalıştırıcı ikinci yarıda şu isimleri sahaya sürdü: Berke, Novak, Serdar Aziz, Tisserand, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Caner, Mesut, Samatta, Serdar Dursun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler