Veyis Ateş'e bir kötü haber daha!

Veyis Ateş'e bir kötü haber daha!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti çok sayıda başvuru üzerine Veyis Ateş hakkında soruşturma açma kararı aldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, ‘’Bodrum’da Sezgin Baran Korkmaz’a ait lüks Paramount Otel’de hakim, savcı, emniyet müdürü ve gazeteciler kaldı. Bunlardan biri de Habertürk spikeri Veyis Ateş’tir’’ çıkışı sonrası HaberTürk sunucusu Ateş ile ilgili tartışmalar sürüyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), TGC Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ne aykırı davrandığı gerekçesiyle üyesi Veyis Ateş hakkında soruşturma açma kararı aldı.

Cemiyete Ateş'le ilgili çok sayıda şikâyet başvurusu yapıldığı ifade edildi.

Cumhuriyet'in haberine göre; bu başvurular üzerine toplanan TGC Yönetim Kurulu, Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına ve bu nedenle savunmasının istenmesine karar verdi.

PEKER NE DEMİŞTİ? 
Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, 6 Haziran Pazar günü yayınladığı 9. videoda, Veyis Ateş hakkında, "Bodrum’da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor ABD’de de aranıyor.

Otelinde kimler var? Veyis Ateş. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak. 28 Aralık’ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran’ın karısını gözaltına alıyorlar.

Bu Veysi. Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veyis. Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz. Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var" ifadelerini kullanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler